lördag 9 maj 2009

mitt anlete ikväll gynnar ingen. så jag får hoppas att ingen har kamera med sig.
det är under all kritik, det blev helt enkelt inte bra, hur jag än gjorde.
men kvällen går ju inte under för det. jag får göra det bästa av situationen.
dricka mer alkohol än vad jag hade tänkt mig, så kanske jag förhoppningvis iaf tror att jag är snyggare än vad jag är ikväll.

bilden är tagen på Hugos 20-årsfest kl 06 på morgonen. Fruktansvärt berusad och lite smått efterbliven.

då har man jobbat färdigt för idag. det har varit kaos. alla anställda utom jag åkte ner till helsingborg idag för att gå på wallmans. så jag har varit själv i butiken mellan 13-15. ush, vilket kaos. jag skakar fortfarande och kom inte ifrån jobbet förräns kvart i fyra.


nu ska jag köra och handla lite hårspray och dylikt för att sen göra mig i ordnig och bege mig till mörrum för att fira Sandra som har tagit examen från psykriatriutbildningen. det blir en massa alkohol och trevligt sällskap. härligt värre. vill det sig så illa så blir det nog utgång också. får hoppas på att det inte är förgäves utan att det är sjukt roligt folk ute ikväll. eftersom jag jobbar i morgon också så behöver det vara riktigt kul ute annars är risken stor att jag sackar ihop och drar hem tidigt.





djess, nu ska jag stressa vidare med mitt liv. jag finns på mobilen.


ciao
Vinst! Underbart!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot fönsterbläcket. har varit en sväng hos emma nu ikväll och umgåtts med henne, emme och någon herre vid namn jonathan.
det var trevligt men nu ska det sovas. i morgon blir det jobb och fest. sandra tar examen så vi ska fira henne. blir ett par kalla och utgång kan tänkas.

ciao

fredag 8 maj 2009

då har man varit på ikea. en mycket trevlig vistelse skulle jag vilja säga. dock mindre trevligt att bordet som jag skulle köpa var i en så stor förpackning att det inte skulle gå in i bilen, så jag fick hoppa över det. men men, fick ju med mig annat hem i stället. nu ska jag spela match, laddad till tusen faktiskt. ska bli riktigt roligt om regnet vill hålla uppe.

vad händer ikväll?

ciao
nu åker vi till ikea! :)

torsdag 7 maj 2009

då sitter man på soffan och har precis ätit lite kvällsmat och väntar in ida la fleur. bäddat rent i sängen och väntar bara på och få kunna lägga mig där i och andas in sköljmedlet som doftar gott i hela lägenheten. jag var i asarum och kollade på fotboll, jag gick när vi låg under med för mycket. Vi hade ett alldeles för ungt lag med oss. 95:or och 96:0r mest. Asarum hade 90 och 91:or därav resultatet. Men men, vi hade haft ett par a-lagsspelare med om inte vi hade spelat i morgon så. det spelar ju ingen roll vad asarum hade för spelare. Jag var ute och sprang en 5 km efter fotbollen också. skönt och få upp flåset lite inför matchen i morgon. I morgon blir det ikea. underbara älskade ikea.

ciao

då har man fikat färdigt och bokat tid i tvättstugan. Tänkte lyxa till kvällen men nya lakan och en fullständigt ren lägenhet. det regnar ute och jag känner mysfaktorn. härligt som fasen.

jag åker till ikea i morgon i stället eftersom jag lyckades fixa sällskap till morgondagen men inte till idag. jag var ute i sista minuten sa dem..


ikväll ska jag på fotboll tänkte jag. Klä på mig riktigt varmt, fylla kaffe-termosen och på med mössa och vantar. vad gör man inte för och se lite fotboll och kapten som man är så är det väl nästan lite tvunget. men jag älskar fotboll så mig gör det inget. jag får hålla igång med städning och tvätt så att jag inte blir hela förslappad och inte orkar sen. Jag har bestämt mig för att åka dit hela själv också. Njuta av det extra mycket. Regnet som piskar mot kinden och den bästa fotbollen som går att åstakomma i detta vädret. Förhoppningsvis så har vi bättre väder i morgon när a-laget möter kallinge på Vägga IP kl 19.00 fredagkväll!


ciao

nu ska det fikas med majija och razzi. :)
ligger i sängen och myser lite, funderar på och fixa lite frukost. rostat bröd med prickig korv och varm oboy får det nog bli. underbara torsdag. försökt få tag på min moster anna också. jag vill att hon ska vara ledig så att jag kan hälsa på ute i pieboda. annars får det kanske bli ikea idag, det är en sån dag. regn och rusk. en mysdag helt enkelt. får kolla med razzi om hon är sugen på ikea idag hon också. ikväll är det fotboll och jag slapp spela med u-laget idag eftersom vi har match med a-laget i morgon. jag brukar tycka om och spela med u-laget också, tjejerna är så härliga och det finns inga krav alls. fotbollen blir roligare då. men som sagt ikväll fick jag vara utan. nej om man ska ta ett litet tag i sitt liv kanske.

frulle nu kanske.

onsdag 6 maj 2009

jag har blivit kallad på en heldag med intervjuer, grupparbete och samtal den 26 maj!
jag hoppas att det går hela vägen! Ikväll blir det mys. Lite fotboll står på schemat. massa ljus och god mat hoppas jag på.

jag fick ett morgonbesök i form av robin som hade jobbat natt i hoby. jag släppte in honom och nu ligger han och sover i min säng. kul att du kom och hälsade på robin. de håller på och sanerar lägenheten som brann, just nu hennes balkong med massa medel så hela mina lägenhet luktar badhus ungefär. jag tänkte gå ut på alltanen och röka morgonciggen men gubben på taket bad mig snällt gå in igen. innan fick jag inte gå ut där för att de byggde balkongerna, sen för att de sanerar tantens lägenhet och om en vecka för att de ska lägga nya plattor. jag har alltså en alltan som jag inte kan använda. illa gorilla.

träningen igår gick väl sådär, jag sprang mest runt och lekte pajjas. kunde verkligen inte koncentrera mig. det gick inte, hur mycket jag än försökte. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig, sen får jag väl sparka liv i den stackars utslitne fotbollsspelarn som har dött i min säng.

tisdag 5 maj 2009

JAG LÄNGTAR!
vilken lång dag! den skojjar man inte bort. var på jobbet kl 09.00 och kom hem 18.30, nu ska jag slänga i mig några mackor och sen blir det träning till klockan 21.00. jag ser fram emot träningen men dagen på jobbet har varit rätt dryg faktiskt. lite kunder och bara inventering. var inne på la femme på lunchrasten och beställde lite löshår, tänkte önska mig det av pappas familj i födelsedagspresent. behöver en makeover så att jag kan träffa kärleken i mitt liv. nej, skämt och sido, mitt hår har blivit rätt långt, men det är så sönderfärgat så att det är alldeles för tunnt. men men, förhoppningsvis så läser plastmorsan detta.

jaja, kvällen ska avslutas med tända ljus och mys har jag bestämt..
nej, nu blir det ombyte och träning i detta underbara väder.

ciao

måndag 4 maj 2009

kolla in http://www.tjuvlyssnat.se. bra tidsfördriv.
dagen har varit jobbig. riktigt jobbig. men jag får hoppas att det löser sig till det bästa och att vi hittar en lösning i morgon. hoppas hoppas hoppas.

jag åkte ner till kristianstad med min bror eftersom han behövde lite hjälp med inhandling av kläder. sjuukt snygg blev han. fick en massa saker, 3 tröjor, 1 hoodjacka, 1 par skor och ett par jeans för 1200 spänn. mycket bra gjort av mig sa mamma. jag känner mig nöjd. nu sitter jag på soffan och fördriver tiden. Ida kanske skulle komma inom sen, får se. hon skulle ringa och jag känner mig allmänt off efter en tung dag.

en fika på stan väntar. Johanna och Chippe bestämde sig för och följa med. Låter bra tycker jag. Annars är det en allmänt grå dag. Ja, en väldigt grå dag. Fick sätta på mig något färglatt så att man blir på bättre humör. ikväll är det träning, känns skönt. behöver springa lite känner jag.

nu regnar det också - det får bli bilen bort till Briggen. Kan ju inte få sminket förstört innan fikan. Har lite ärenden som känns riktigt tunga idag också. Riktigt riktigt tunga. Ush, jag har ont i magen. Känner att denna dagen verkligen är grå och den kommer säkert sluta värre.
jävel dag!
"till alla er som vågar.
ni som säger vad ni känner till den ni tänker på.
ni som satsar allt & struntar i att spela svåra.
ni som vågar hålla handen offentligt.
ni som är först med att skriva puss i ett sms"

jag älskar den nya mer reklamen.
fick i mig lite thaimat trots allt. kollade lite på film och nu ligger jag nerbäddad i sängen. det är något skitprogram på tvn men jag är halvdöd så jag bryr mig inte om och byta. i morgon är jag ledig, men vad ska jag tillbringa min dag med.? Ge mig förslag.

ciao

söndag 3 maj 2009





Bilderna från Valborg som jag lovade. Håll till godo.
då har man jobbat färdigt. känns skönt som fasen. ligger och slappar lite på soffan och tänkte snart hoppa in i duschen och få bort all mat-os från min hud och mitt hår. sen är jag meega sugen på Thaimat så, så får det nog bli.. hoppas bara att jag slipper vänta på det alldeles för länge.

tjejerna förlorade matchen idag. de hade visst inte spelat som de kunde. trist men nu har vi match torsdag och fredag denna veckan så förhoppningsvis så tar vi de matcherna i stället.

duschen kallar. ciao
nu har jag vaknat, sovit nästa tolv timmar inatt. jag var hur trött som helst efter två dagars fest och dåligt sömn. nu blir det jobb mellan 10.30-17.00. Mitt lag möter Olofström idag så jag får hoppas att de tar en vinst. Jag hade gärna spelat men fick inte ledigt. trist.
nej, nu ska jag springa till jobbet. Kom gärna och hälsa på hos mig på Christins!

Ciao