lördag 20 juni 2009


kommit hem från ännu en arbetsdag. håller på o fixa med lite mat. sitter vid mammas köksbord. ingen hemma. de åkte till gotland på en veckas semester innan idag. trevligt för dem. eftersom jag inte fått ngn midsommarmat så får jag fixa det själv. nypotatis, gräddfil och gräslök - till jobbet i morgon. krängde en pizza när jag kom hem en hel! sjukt hungrig jag var.


pratade med Mirre om lägenhet i kristianstad. En hon jobbar med är tydligen tillsammans med ngn som har massa fastigheter i centrala kristianstad - så hon skulle se vad hon kunde göra åt mitt problem. det kommer bli sweet. nu blir det snart soffan och så småningom även sängen. jag är så trött så att jag somnade på jobbet. illa gorilla.


ciao

fredag 19 juni 2009

Det händer absolut ingenting idag. fan vad tråkigt!
jag får spendera kvällen helt ensam med endast kohagar som grannar med nya wallander filmen.
sisådär roligt på midsommarafton.
arbetat färdigt för dagen nu. nu börjar man räkna ner, 8 timmar av helgjobbet avklarat. bara 24 kvar! ush och fy. Kvällen kommer nog tillbringas i kristianstad, men om det inte skulle bli så följer jag med min kära styvmor till hennes vänner. igår var hon, jag och lillasyster ute och åt på en italiensk resturang i kristianstad. mycket gott och mycket trevligt. efter det mötte jag upp lite gamla vänner där inne och var på fest en runda. nyktert för mig förstås, men de drack på rätt bra. kul som fan o träffa dem faktiskt. längtar och hoppas verkligen att det blir en flytt nu, blir rätt långt o pendla till skolan men tågen går en gång i timmen och det finns anknytningsbuss till skolan så det ska väl gå bra. behöver verkligen ett miljöombyte. verkligen verkligen verkligen..

nej, nu ska jag binda mig en midsommarkrans om regnet skulle vilja hålla uppe ett par minuter så att jag kan plocka blommorna i kohagen och fixa lite björkris.

Kram!

torsdag 18 juni 2009

Hultsfred 2009


Nu smäller det snart. Biljetterna är bokade och jag och rasmussen kommer ha det så jävla ball. tältet från rock följer med och det har plats för 6 personer så om det är någon mer som skulle vilja följa med så går det alldeles utmärkt.

jag längtar!

tisdag 16 juni 2009


Nej duu Rasmussen!
Är vi så illa tvungna o dra till Hultsfred!?

Jag tror fan det. Någon som har femtonhundra till övers så att jag kan få en "semester" på min frivecka? Pappa, nu har du bjudit bror min till Lofoten. Kan du inte bjuda dottra din på en hultsfredsfestival? Snälla pappa ;)

Jag vill, Jag vill, Jag vill!

Mer än något annat just nu. Men får enbart 4500 spänn denna månaden. Det löser mina räkningar men inte en biljett till hultan.. det gör ont i min själ. riktigt ont.

nu ska jag försöka sova efter en natt på jobbet. kommer förmodligen drömma sönder om hur kul vi kan ha det på festivalen.

ciao

söndag 14 juni 2009

HA!
Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo


kvällen igår var mega lyckad. hade roligare än på länge. alla tjejerna var samlade. inte ngn som fattades. underbart roligt. bjuder på två bilder från kvällen. nu ska jag städa undan här hemma. packa en liten väska och bege mig ner till kristianstad för söndagshäng med danijeeel. i morgon blir det fika med min gamla vän johanna. tänkte satsa på en fika i tivoliparken men fika köpt från torget. jag älskar kristianstad. skulle vilja bo där.
ciao