lördag 11 april 2009


de här underbara små liven har vi hemma hos pappa nu.5 veckor är de nog. kan detta vara anledningen till att jag spenderar tok mycket tid nere i skåne nu? vem vet..

sitter hos min kära far just nu. jobbat klart för idag. bara en arbetsdag kvar denna veckan. sen börjar det om. josephine, min kusin är nere från värmland. så jäkla roligt att hon kom och hälsade på. vi är ivägbjudna ikväll, det tråkigaste med det är att hon inte har fyllt arton utan gör det efter sommaren.vilket innebär att vi kan dricka en massa öl i gott sällskap men att vi får gå hem sen. en fredag hade jag lyckats få in henne på krogen utan problem, men påskafton? Nej, speciellt inte när det är 22 års gräns. illa gorilla.men vi ska nog göra det bästa åt situationen.





annars har jag bara jobbat en massa och umgåtts på första gången på hur länge som helst. just nu känns livet gött som fan!


helt underbart faktiskt.

torsdag 9 april 2009

Dricker en massa öl nu. det kommer jag ångra i morgon när jag börjar jobba klockan 08.00. djess.

måndag 6 april 2009

jag kunde dött två gånger om denna helgen.

Jag vet inte vart jag ska börja.. Helgen har varit under all kritik. I fredags var vi på fest hemma hos B, en utgång och en sönderslagen dörr senare så hamnade jag i sängen. Uppe med tuppen i lördags eftersom jobb på VM stod på schemat. Efter jobb så passade jag Tea ett par timmar. Lite fotboll i Asarum och massa lek senare så kom Johanna hem från jobbet. Jag begav mig ännu en kväll till B där vi satt allihopa och fjantade oss. En tur till MC D och sen åkte jag hem. Kom hem och slängde mig i duschen och gick o lade mig. Hörde massa polisbilar och efter ett tag blev det är jäkla liv i trappan.. Det bankades, skreks och dånade. En timme låg jag där innan jag vågade kolla vad det var som hände. Ingen kom och knackade på. När jag kom ut så stod det X antal polisbilar, ambulanser och brandbilar. Det brann i grannens lägenhet. Rök överallt och alla i huset stod ute på gatan. Utom jag - eftersom ingen hade varnat mig. katastrof. hade kunnat dö av röken om jag inte varit vaken. Det var bara att sätta sig i bilen och fixa sovplats över natten. Igår när jag kom hem så stank hela trapphuset och min lägenhet rök. Tjock och tung rök. Vädrade hela dagen, men det sitter i textilerna. Tanten i grannlägenheten dog. Ush, otäckt. Men inte råga på det. Dagen tog inte slut där. När jag, tezz och hugge skulle köra till svängsta för att titta på film, så stannar vi o tankar på den obevakade preem-macken vid sörmlinds. När vi har tankat färdig och ska köra. SÅ KROCKAR VI! Bilen blev skrot, men vi klarade oss och killen i andra bilen också. Vi såg inte honom. han kom på tok för snabbt.. det tog oss flera timmar och få undan bilen. Polisen kom inte till platsen eftersom det inte var någon personskada. Vi stod med två bilar och blockerade hela huvudleden. Hugges föräldrar är guld värda och kom o hjälpte oss. Kjellsson kom med sin volvojeep och drog släpet. Helgen har varit hur jobbig som helst. Jag är helt färdig. Jag känner mig inte trygg i mitt eget hem, jag vågar inte köra bil och min rygg och nacke värker.

Jag återkommer när jag har hittat orken och lusten till och leva igen.