lördag 27 juni 2009

Fan vilken kväll det var igår !

fredag 26 juni 2009

Nu har vi druckit öl i ett par timmar. underbart o få vara ledig. nu dusch och smink. sen grill med mina älskade föräldrar hos pappa. madde också såklart. kvällen bjuder på en tur till biljarden och sen banken som det ser ut. kommer bli helt världs. jag har en fruktansvärt trevlig dag och kväll. jag har längtat efter detta. i morgon ska jag på picknick och dricka ett glas vin med underbart sällskap, söndag match. borta mot ramdala, blir svårt som fasen. men vi grejjer det om vi vill. nej, dusch nu sen lite drinkar som jag o madde ska slänga ihop.
sweet! bilder från helgen kommer på söndag förhoppningsvis!

ciao

torsdag 25 juni 2009

Jag älskar mitt liv nu, de här två veckorna har varit helt underbara. livet flyter på så bra just nu. tror inte att det skulle kunna bli bättre alls faktiskt. som sagt livet är så jävla bra just nu!

ikväll blir det träning - får tydligen vara med o spela på söndag! hur härligt som helst. Jag ska säkerligen sitta på bänken eftersom jag endast hinner med två träningar nu efter sjukdomen och innan matchen. men fan vad glad jag blev när smset om tillfrågan kom.. det trodde jag aldrig!

Sista arbetspasset för denna veckan. 22-06, kommer vara så jävla trött då jag blev väckt kl halv två idag. men men, sen är jag ledig från fredagmorgon 06 till måndag kl 14. sweeet!
i morgon blir det stranden hela dagen, grill och massa god dricka hos pappa tillsammans med familjen och min älskade madde. utgången i kristianstad hägrar och jag har köpt en jävligt sexig klänning till i morgon. ;) ska slänga i mig lite mat och packa ihop det sista nu innan träningen.
ciao!

onsdag 24 juni 2009


sandviken var helt underbart. typ vindstilla och en massa heta hunkar. precis som det ska vi. vi blev världsbäst på strandtennis och hade all sand med oss hem igen. detta ska absolut bli en återkommande utflykt för oss. jag har bränt mig lite grann på bröstet - men smällar man får ta.


nu ska jag arbeta hela natten så jag har legat o sovit några timmar nu på kvällskanten. skönt, trodde inte att jag skulle kunna sova nu när det är så varmt men det gick bra.

i morgon ska jag försöka ta mig till sternö om jag inte är allt för trött. annars blir det den underbara solsängen pappa köpte till mig i födelsedagspresent och ligga på alltanen om det inte är allt för varmt. sen blir det träning på kvällen.

kan fortfarande inte beskriva hur mycket jag längtar till helgen. den kommer bli så jävla bra. jag behöver det, humöret har dock blivit mycket bättre sen solen kom på besök vilket är bra. så att någon står ut med mig liksom. eftersom jag vill ha någon så kan det vara bra.


ciao

tisdag 23 juni 2009

arbetat klart för dagen. duscha lite och förbereda inför mitt, johanna och maddes äventyr i morgon. madde hade handlat strandtennis till mig eftersom jag blir dum i huvudet av och bara ligga och lapa sol - mest för o att hon ska slippa mitt tjat kan jag tro. ;) tack snälla madde. sängen snart! jag är såå trött.

jag ser fram emot helgen så mycket!
JAG VILL INTE JOBBA!

Jag vill ligga på stranden hela dagen. för igår lyckades jag till och med bada tre gånger. det ni.
jag som är världens badkruka. men i morgon kör vi på sandviken - jag och Madde.
jag gillar Madde. till himlen och tillbaka faktiskt.

på med stålhätte-skorna och köra till jobbet nu.
so long !

träningen gick mycket bättre än förväntat, jag orkade köra hela träningen utan några som helst problem. ibland är man lycklig och som jag älskar o spela fotboll - det är ren lycka.

ska köra o handla lite nu, så att jag har någon mat till jobbet. arbetar 14-22 idag.

ser fram emot fredag, det ska bli trevligt som fan faktiskt. i morgon hade jag och madde planer på o dra till sandviken, om någon skulle vilja hänga på så bara ring så fixar vi det.


ciao

måndag 22 juni 2009

underbara måndag! en dag som denna behövde jag efter den intensiva jobbhelgen. kan dock vara nöjd över att jag fick jobba midsommarhelgen då jag drog in ungefär 7000 kr efter skatt - se där ja, då har man tatueringen betald. idag har jag varit vid havet med tjejerna, sen begav jag och madde oss ut på en promenix till rökeriet för lite mat. mycket trevligt. hamnade på soffan nu och ska ta tag i lägenheten, köra några maskiner tvätt och putsa fönsterna. sen blir det träning! första gången på fyra veckor, hur ska det gå? en veckas fylla under rockfestivalen och en jävla massa mat och dylikt. haha. vi får väl se om jag överlever. så dock bli så jävla roligt, kanon väder för lite fotboll också.

ciao

söndag 21 juni 2009

hemkommen till Karlshamn. Duschat, ätit och nu blir det lite kaffe. Skulle träffa den andra Ida men hon hade visst hunnit ut på havet innan jag hann komma hem. Så det får väntas med det. En riktig sommarkväll har vi nu, alldeles ljummen. Nu tänkte jag fräscha till mig lite till och hälsa på Madde när hon jobbar ( loch ness) kanske tar en öl också. fira att jobb veckan är över. ledig i morgon och jobb igen på tisdag. känns som om jag inte går annat än o jobbar nu, men snart är det frivecka ! Då drar vi till HULTSFRED! :)
trött så in i helvete.. ush, skönt att man hade förberett mackor o mat till jobbet redan igår så man slapp göra det nu. nej, 12 timmar kvar. nu kör vi :)