fredag 17 juli 2009


för nu är det äntligen fredag - som jag har längtat. nu ska jag mest kramas hela helgen. !


jag är lite piggare idag, ingen feber. men sliten i kroppen och halsen gör fortfarande ont.

torsdag 16 juli 2009

en vän som lovade o ta hand om mina solglas tills på lördag.


Pierre Hultenius ; Ja just de dina brills, de var ju en liten sak jag har glömt berätta om dom.Det var så att precis när jag tänkte lägga ner dom i väskan , så kommer de en snubbe på 150 pannor och försöker våldta mig bakifrån. å han tacklar mig ju så hårt att brillorna flyger iväg å landar på vägen, sen kommer lastbilen som precis har tömt bajjamajjorna och kör rakt över dina brillor, samtidigt som de droppar lite avföring och urin på resterna av brillorna. och pricken över i:et var ju att chauffören var ju såklart Joseph Fritzl .Men har klistrat å tvättat så gott jag har kunnat nu, så tar med dom iaf så får du se själv om du fortfarande vill ha dom.Du får klunka 3 flaskor med wiskey för 17tusen gubbar, då lär du nog fan bli frisk!



vilken förklaring till vart de tagit vägen. HAHA!
han är helt sjuk.
Virus sa doktorn. så jag ska gräva ner mig och dö tills i morgon eftermiddag.
proppa mig full med alvedon och thé med honung. för i morgon ska jag krama sönder en viss person. längtar längtar och längtar lite till. ! varför ska jag lyckas bli sjuk nu? trodde att jag hade varit sjuk tillräckligt denna sommaren, men icke tydligen. så jävla tråkigt. Gud är nog ute efter mig.

JAG ÄR SJUK!


det gynnar inte eftersom det är fredag i morgon.

blää! kände mig lite hängig på jobbet igår och har typ haft ont i halsen sen vi kom hem från hultan. så efter att ha bitit ihop i fem timmar på jobbet så fick jag kasta in. jag mådde skit och typ trillade ihop. när jag kom hem till mamma så hade jag 40.8 gradersfeber. KUL!

östersjö och mindre pengar. precis vad jag behövde. så nu ligger jag på soffan hos mamma och mår skit. ska till läkaren kl 13 så förhoppningsvis så kan jag få några mirakeltabletter.

fick ett super gulligt sms inatt ;

"Hej gumman.

jag är orolig för dig och förstår att du mår skit nu. blir du inte bättre så kommer jag med 98 dvdfilmer och 7 kg snask i helgen. "

snällt tycker jag.


på lördag trillar tältgrannarna från hultan in. de ska visst på på vandrarhemmet precis bredvid mitt hus. vi är nog dömda till och vara grannar i resten av våra liv. fan va kul det ska bli.

ska kolla upp med den där rasmussen om de får haka på till henne på lördag. men det är säkert inga problem. bara jag blir piggare så att jag iaf kan umgås. snälla gud!? jag behöver inte ens dricka öl bara jag får må lite bättre.

onsdag 15 juli 2009

Jag längtar så fruktansvärt mycket till fredagen. :)

tisdag 14 juli 2009


två arbetsdagar avklarade. two to go. sen är det fredag! jag gillar fredagar. oftast men mest nu. ska fixa i ordning här hemma eftersom jag åker till mor i morgon o kommer hem på fredag. behöver ju se bra ut till östersjö så man inte behöver skämmas om man skulle få besök. handla måste jag också göra. eftersom jag är fattigast i världen så har mor fått stå för matleverans till mitt arbete i två dagar men tröttnade o gav mig 300 kr så att jag kunde handla. man får inte ett helt kylskåp för det men ett helt skafferi med nudlar. som är otäckt, får se om man´kan klura ut ngt annat billigt men gott o bjuda på. det ska bli fint väder så jag ska mysa på altanen med ett glas rött o underbart sällskap hela helgen. hinna med en fest hos rasmussen på lördagen också. massa o stå i. men nu kommer madde - jag ska ge henne lite pepp-talk hade jag tänkt. jag skickade ett fyllesms i lördags! ovanligt (nej angelica inte till den du tror - men jag grät). jag skrev ett sms till Madde där jag förklarade min kärlek till Växjö. (internt)


djess.

nu var det slut men uppdatering för er del. de smarriga detaljerna håller jag i.. ;)

schaa!

måndag 13 juli 2009

"Josef Fritzell spelade på Källarscenen"








Så har man gått igenom fyra blöta helt underbara dagar.
Massor av band och på tok för många öl.
Träffat bekanta och helt främmande.
Jag har hört Fritzel-skämt så att jag halvdött.
Jag har blivit målad på.Sprejad på.Ölkastad på.
Jag har levt med fraserna;
Är du lite sur? Du är väl inte arg? Det här är väl inga konstigheter? Vill du skeda?
Pang, där sköt någon en arbetslös.
Skriiiiiiik, där rök en oskuld.
Jag har sett min grannar bli fastbunda efter en deckning.
Har sett dom vara inlindade i isoleringstejp och sedan fått en hitlermustach ditmålad.
Har sett pojkarna blåsa eld och Johanna dricka en flarra vitt på tio minuter.
Jag har sett Adiam Dymott och dansat till Winnerbäck.
Jag har sett A camp och diggat till Ice cube.
Träffat på Petter, Mona Sahlin och lilla Marit Bergman.
Jag har har varit på festival.

söndag 12 juli 2009

"För det sköts arbetslösa och Josef Fritzell är världens bästa pappa!"



Jag är helt död! Men bjuder på några bilder tills jag sovit 100 timmar.