lördag 23 maj 2009

ändrade planer igen. mitt liv är så förvirrat så det finns inte ord för det.
varit ute hos min tränare, fick dåligt samvete då jag lovade tjejerna för flera veckor sen att vi skulle fortsätta festandet hos mig och avsluta på harrys. då alla redan var fulla när jag kom dit så kunde jag inte säga nej. men det tar emot något fruktansvärt faktiskt. öppnade första ölen nu och den smakar inte gott alls. i morgon blir det jobb också och det gynnar ju inte direkt mig. efter jobbet blir det tältuppsättning då jag, cilia och hugge måste kolla så att tältet är helt inför rockfestivalen. fixat ett mega stort tält, tre "sovrum" och ett "allrum" kan bli jävligt bra drag där under festivalen. ha en fortsatt trevlig kväll.

ciao
underbar födelsedag!
är dock sjukt sliten efter gårdagen men det är det värt. jag ville dra på bio ikväll men ingen som ville med, så det får väl bli en tur till fotbollstränaren för fest ikväll också. överväger dock om jag ska dricka..
GRATULERAR PÅ FÖDELSEDAGEN MIG SJÄLV.

då har man vaknat och det väntas städning. ush. fast jag fyller ju år idag så jag är rätt nöjd faktiskt. ska städa både min lägenhet och lokalen. festen igår var lyckad och jag är bakfull som ett as. det är så när man är ute och ränner på efterfester natten igenom. men fan va kul jag hade. nej, städning nu och en dusch för att man ska bli fräsch igen. lördagsfikan är inplanerad kl halv ett och jag har lite och göra innan dess. alltså jag känner mig fortfarande full. inte så ball. fest ikväll igen men hoppar nog utgången. svårt och ladda om för nu fest när man är ruggigt bakfull och känner sig packad. men hur går det ihop? full o bakfull samtidigt? haha. jag borde nu sluta skriva nu jag vet inte ens om jag har röven fram eller bak.


ciao

fredag 22 maj 2009

en jäkla stress detta men snart drar festen igång. ska se om jag kan fixa en outfit-bild eftersom jag för första gången i mitt liv är klädd med kläder från jobbet från topp till tå. jävligt snyggt faktiskt. veromoda blir bättre och bättre faktiskt.

nej, nu ska jag knäcka första ölen och njuta av livet.
ha en trevlig kväll.
ciao

torsdag 21 maj 2009

då var man hemma efter en kväll med gänget. det var trevligare än jag förutspått. sweet.
iaf, lite random sådär; jag fyller år på lördag och kines fyllde i onsdags så därför slår vi våra mindre kloka huvuden tillsammans och fixar en fest. är ni intresserade av att komma så får ni slå en signal till mig eller henne. ni är säkerligen välkomna, men man måste fråga först. ;)

nu blir det sängen, full rulle hela dagen i morgon. allt ska fixas innan jag börjar jobba kl 11.00 eftersom jag inte slutar förräns kl 18.15. stressa hem och göra sig i ordning knäcka en drink och sen rullar det på långt in på natten underbart!

sov så gott. ciao
nu kommer daniel snart och hämtar oss. en tripp till mc d och sen ut till svängsta.
mys.
videosamtal är asball.
då blev det ingen bio heller. snackas om film hos andreas ikväll. men nja, inte direkt sugen på det heller med omständigheterna.
nej, det blev ingen date ikväll. det är så det blir när man inte blev som man skulle.
ligan pratar om bio men är väl egentligen inte sugen på det alls. ingen film som lockade. sällskapet kunde väl kanske inte blivit bättre. Ida, Ida, Hugge ev, tezz, daniel och andreas. kunde blivit ball men nja. lite osäker på det dära. är mest sugen på fotboll i mjällby. men har man inget sällskap så blir det inget med det.

ciao
jag överlevde natten. nu ska jag gå ut och lägga mig i gräset och få lite sol samt mysa med dessa underbara små valpar vi har. återkommer med bild.

onsdag 20 maj 2009

jag avslutar mitt lidande nu. sov gott medmänniskor!

"den lilla" som ska sova i sängen hos mig inatt. ;)

jag är nära ett sammabrott. väldigt nära. jag orkar inte med och sitta här hos pappa. ingen hemma, valparna och alla andra hundar har somnat och mörkret faller sakta ner över ängarna. känns nästan lite kusligt faktiskt. det är alldeles tyst.. inte ens en bil kan man höra.
är det detta jag det senaste året har längtat efter? tystnaden och det rofyllda.
jag brukar älska och vara här ute men idag känns det inte speciellt bra.
konstigt det där.
det liksom kryper i kroppen.


nej jag för rycka upp mig, koka en kopp thé och hämta den lilla och krypa upp i soffan med en bra film. det hade gynnat om det ringde lite i min telefon så att jag slapp känna mig så ensam.
funderar på och dra och kolla på Mjällby i morgon på tal om ingenting.
jag har en fribiljett och tänkte se om jag kunde fixat en till. för isf så ska jag styra upp en date. ;)
hunnit med massor idag. varit i kristianstad med douglas (internt skämt), fikat med Madde och jobbat. nu ska jag bege mig neråt skåne för en övernattning. känns dock mindre kul och sova ensam i ett hus mitt ute i ingenstans. men smällar man får ta. ush. i morgon blir det solning på pappas tomt heela dagen. cocosoljan ska smörjas in bara sen blir det steek. ;)

plocka undan lite här hemma nu, ringa fia och kolla om hon vill umgås ikväll.
packa väskan och bege mig neråt. känns inte alls kul när alla ens vänner ska ut på rajtantajtan ikväll.

ciao

tisdag 19 maj 2009

ska mysa massor nu.

vilket liv jag lever. vaknade precis kl 11.30. jag är otroligt lat när jag är ledig, rätt skönt för att till o med så kom ida fla fleur upp före mig idag, brukar aldrig annars hända.

idag är det nog en tvätt tisdag tror jag.


ciao
körsbärsdalen!? <3
det hade gynnat med lite bröderna lejonhjärta såhär på kvällningen.
nej, som sagt sova innan jag blir hungrig var grejen. men det går inte så bra. jag får prova igen. ciao

måndag 18 maj 2009

nej nu ska jag somna innan jag blir hungrig igen.
denna blogg är den bästa på jävligt länge.
www.egoinas.se
hon berättar om vad hon tycker om sporten ishockey.

"Ishockey är ingen riktig sport. Eller det är korkat att det är en sport. Jimmyboy envisas dock med att det är det och ropar ständigt: "Såg du det målet? JÄVLAR! Det är det snyggaste målet jag någonsin sett". Alltså jag har bra syn och så, men jag kan omöjligt se den där minipucken på isen. Det tror jag inte ishockeyspelarna gör heller. De bara svingar runt sin klubba för glatta livet och hoppas på det bästa, och sen ibland (turligt nog) råkar den komma i mål. Sedan att det ser bra ut i slow-motion är en annan sak, men en sport kan vi inte kalla det."

Jag längtar efter min nya tröja!

har precis ätit lite och slappar på soffan. det är måndag och för första gången på ganska länge så är jag glad att det är en ny vecka. kan vara för att jag fyller år på lördag och festen äger rum på fredag, en massa familjemys på lördag och fotbollsfest på kvällen. förhoppningsvis så blir detta är väldigt bra helg. bättre än den som var. i morgon kommer mitt löshår, känns underbart.
nej, nu ska jag göra en insats för tezz och sen blir det en sväng till träningen också.

söndag 17 maj 2009

kvällen igår var verkligen under all kritik.
det började bra, blev sämre, sen katastrof och sen bra igen.

<3