lördag 16 maj 2009

bokade tid till tatueringen igår. 2 gånger 3 tim skulle den eventuellt ta. kostar lite pengar också. men vi får se, jag har iaf två tider till den bokade så. vi får väl se. 1 september och 15 september smäller det. me like.
nu ska jag göra mig i ordning lite för fest hemma hos anton, blir nog trevligt. längesen vi festade tillsammans så det kan bli gött.

ciao
nu ska jag jobba. får se vad som händer ikväll, just nu har jag huvudvärk och totalt osugen på fest. känns som om jag är bakis trots att jag inte druckit en droppe igår. men jag är väl bara lite segstartad idag kanske.

ciao

fredag 15 maj 2009


nu är jag vaken mitt i natten och filosoferar lite. inte om några allvarliga grejer utan min blivande tatuering. jag bjuder på två bilder på lotusblommor. såna som kommer infinna sig på halva min arm innan detta året är slut. sweet.



torsdag 14 maj 2009

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

http://www.youtube.com/watch?v=Q7Ub1fSPUQM
kan ärligt säga att detta är den bästa winnerbäck låten jag någonsin har hört.
jag har haft en lång dag och är väldigt trött just nu. träningen var lugn och sansad och jag är lite avundsjuk på cilla som åker till italien i morgon på semster en vecka. en semester hade verkligen gynnat. jag har iaf bestämt att om jag kommer in på högskolan så ska jag ta en restresa tillsammans med min älskade kusin. jag måste ju fira i så fall. men kommer jag inte in - vilket hade varit rent fördjävligt så blir det en trösttatuering. hum. it´s a win win situation. Tatueringen blir stoor denna gången. från armbågen och upp till axeln. 6 stycken blommor (lotusar) med en text längs med baksidan av armen. 6 stycken blommor för varje familjemedlem. Mamma,Pappa,Philip,Agnes,Ebba och Jag. Överväger starkt och sätta två blommor till alltså så att det blir åtta stycken. eftersom jag har de bästa plastföräldrarna det är möjligt och få.
Jag skulle kunna tänka mig och leva i detta huset i resten av mitt liv.

http://www.svenskfast.se/Pages/ObjectViewPictures.aspx?objectid=3KSDD88TRML4KGFP
jobbat färdigt första passet nu. ska leka lite städkärring hemma och äta lite lunch. kanske rent av hinna fixa lite syréner så att lägenheten luktar underbart när jag kommer hem från andra arbetspasset. hade gynnat. har kommit in en svinsnygg klänning på jobbet idag också. kanske ska införskaffa sig den till födelsedagsfesten som kommer att äga rum nästa fredag eventuellt. jag återkommer till de som blir bjudna..

ciao

onsdag 13 maj 2009

mjällby vann matchen med 4-2. sweet. gratulerar robin för en jäkligt bra match.
nu ligger jag i sängen och har ångest över min dag i morgon. arbetar 07-11, hem o sova en timme, arbetar 13.30-17.00 hem och städa undan och handla, sen träning 19.15-21.00. Ush, vilken lång dag.
På lördag ryktas det om kräftskiva i Svängsta hos A. Men jag hade bestämt mig för och ha en lugn hemma-helg nu inför min födelsedag nästa lördag så. det ska övervägas in i minsta detalj innan jag tackar ja till en kräftskiva. i maj-månad dessutom, de brukar äga rum i augusti. Men men, mina kompisar är konstiga, men jag gillar dem ändå.
godnatt

Min mamma är väldens bästa!

Kolla in vad hon klickade hem till mig idag ;)

Jag älskar dig till himlen och tillbaka Mor !



Nu har jag spenderat några timmar med Fia. Underbara älskade Fia. Hon ska bara vara hemma ett väldigt litet tag då hon ska flytta till Gotland över sommaren. Jävel dig.


Men men, jag fick träffa Lisa en sväng idag också om det än bara var en liten stund. Alltid lika roligt och komma till sina gamla vänner. Det är som om tiden står stilla - fast att alla byter pojkvänner med varann. Men så är det väl i en liten by som Bromölla.





Nu sitter jag vid familjens köksbord och väntar in Mamma och dem. Vi ska fika och mysa lite. Ikväll blir det Mjällby- Hammarby med pappa. Mycket mys ska det bli. Vädret är lite konstigt här nere i Skåne bara, känns som om det ska bli regn fast ändå inte. Får hoppas att det blir uppehåll då jag inte tog med mig något avancerat i klädväg.


Ska dra igång lite kaffe nu.





ciao
precis vaknat och mår lite dåligt av att jag har snoozat bort hela morgonen då jag verkligen skulle ut och jogga en runda. nu är det försent och jag hinner inte. jäkla skit.
ska ner till bromölla och träffa Fia som har kommit hem efter en säsong uppe i Åre.
ska bli så otroligt skönt och träffa henne. som jag har längtat.

ikväll spelar mjällby mot hammarby och jag är väl så illa tvungen och gå dit och titta på min älskade vän, robin. speciellt eftersom vi är träningslediga idag och för att det inte är någon U-lags match heller. Vi tränar en lättare träning på konstgräset i morgon kväll så att vi är pigga i benen och beredda på konstgräset tills fredag då vi möter BK Union i kyrkhult. En match som vi är riktigt sugna på o vinna då vi aldrig vunnit mot dem innan så vi får väl se hur det går.

nej, frulle på den nu och packa ihop lilla väskan.
ciao

tisdag 12 maj 2009

nu blir det pizza och melodifestivalen i svängsta med hela ligan. trevligt värre.
jag har precis varit och klippt mig hos lilla elin i fotbollslaget. det blev super bra. snart åker fuskhåret i också. det skulle komma denna veckan. härligt.
ska äta lite lunch med tezz på stan och sen väntar jobb mellan 13.30-16.30, kom gärna inom och hälsa på hos mig på Veromoda. Vi har fått in en massa nya fina sommarkläder. min faktura kommer inte att gynna någon mer en ägaren av butiken.

ciao

söndag 10 maj 2009

varit ute och promenixat en runda. mycket prat om allt och ingenting. det är skönt och ha det så ibland. just nu känner jag mig bara tom. är det söndagsångesten som kom från ingenstans, eller är det en annan form av ångest. för att allt är så konstlat, krystat och kontrollerande? jag vet inte, jag vet ingenting. jag vet knappt vad jag heter i vissa stunder. tisdagkväll får jag nog åka ner till skåne och tillbringa kvällen och onsdagen. jag har tappat kontrollen. jag erkänner, jag har gjort det. allt är snurrigt och tankarna flödar i mitt huvud. jag drömmer fruktansvärda drömmar, jag är rädd och hjälplös. kan inte någon bara ta mig härifrån, radera saker som inte borde ha funnits och ge mig en ny kula och börja på? tror ni att gud kan hjälpa mig - isf ska jag gå i kyrkan varje söndag. jag lovar.
idag har jag arbetat och så stängde vi tidigare¨så att vi kunde se mjällby-matchen. underbart. fotboll är ju mycket bättre än jobb så. nu slappar jag lite på soffan och funderar över vad kvällen har att erbjuda. några förslag?

ciao
"Jag är hög nu sen den dagen när du kom, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång, med dig med dig med dig
Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt"