torsdag 3 september 2009

Idag är det en tung dag. Jag vet inte varför och jag kan inte sätta fingret på det. Kanske är det regnet, kanske är det mörkret, kanske är det bara så det är. Jag vet inte alls var det är, men just nu vill jag bara låsa in mig och inte gå ut förrän solen tittar fram igen. Jag har såna här dagar ibland, de kommer och de går. Men idag är det lite jobbigare än det varit på länge. Det är bara ett samtal bort och ett annat land. Men det blir ju sämre när ingen svarar i den andra.
Jag vet inte vad jag snackar om och hur jag tänker alla gånger, men detta gynnar absolut inga parter så det är väl lika bra och försöka se möjligheterna i stället för missnöje.
Jag vet vad jag vill. Jag försöker bara komma på en väg och ta mig dit. Sakta men säkert så går allting framåt mot nya mål och som sagt nya möjligheter.

Sommaren har varit alldeles alldeles underbar men den är slut nu och hösten knackar på dörren.
we build then we break.

tisdag 1 september 2009


då har vi gjort klart första sittningen. inte världens bästa bild men såhär ser den ut nu. gjorde inte alls speciellt ont. men mest isf var uppe på axeln och inte på insidan av armen som jag trodde. men helt klart värt alla pengar i vägen och fy fan vad jag älskar och tatuera mig. bara ljudet, smärtan och känslan i kroppen gör att jag skulle kunna göra en varje dag för resten av mitt liv. det går inte och beskriva hur lycklig jag är nu :D
nu ska jag ladda med en stor frukost sen ta en kaffe på stan och försöka att inte börja gråta av nervositet.. fy fan - idag händer det verkligen. har varit svårt och riktigt förstå att detta skulle hända och hur stoor den kommer bli. lalala.

nej, detta komma bli asbra.
jag kör ner till morsan efter sen måste ju visa upp den även om den endast blir halvklar idag.
förhoppningsvis ska jag ner till kristianstad när danijeel har slutat jobba. tänkte hälsa på märta eftersom hon kan vara världens bästa.

Jag fixar en bild ikväll. Scha!

måndag 31 augusti 2009

Det är först när löven faller och trädet står ensamt kvar
som man ser hur stammen egentligen ser ut.
Hur det man trodde var stabilt och friskt, bara var en fasad och att bladen mest fanns för att det hör sommaren till. Kanske man vattnade trädet för mycket.
Kanske för lite. Kanske det var jorden trädet stod i som inte tillförde tillräckligt med näring. Kanske det där aldrig spelade någon roll.
Om man drar upp rötterna och planterar trädet på annan mark, kommer det då att växa upp och bli stort igen? Kommer bladen vara gröna?
Eller kan man inte plantera om ett redan skadat träd?