lördag 25 juli 2009

då blev man just nu i detta ögonblick bjuden på dejt. men jag tackade vänligt nej.
kul med uppskattning. sitter vid mammas köksbord även denna kväll och överväger att ta ut hunden på en promenix. underbart väder.
färgade håret idag också, behövdes ska ju sägas. utväxt och solblekt. att jag ens fått uppskattning när jag sett ut som jag gjort är ju ett under. fast och andra sidan så är jag ju ganska trevlig så det väger väl upp det hela en smulan kanske. jobbat tolv timmar idag och har tolv kvar sen är jag ledig på måndag. underbara tanke. precis ätit en hel påse med ostbågar eftersom jag fick ångest när jag var i kristianstad igår. de jeansen jag först tittade på var för stora i den minsta storleken. så nu ska jag bli lite rundare hade jag tänkt. en påse ostbågar närmare nu.

so long!

Det är bättre att vara sen med det sista, än att vara sist med det senaste.
Är du snygg för du är vacker eller vacker för du är snygg
eller vacker för du är skön eller skön för du är grym.
Eller handlar din skönhet om att du är så tung
eller så nice att du är snygg för att du är ung.
Men det är hemskt att vara ful, så fult att vara hemska.
Vad ska vi göra med en förskräcklig människa,
som är snebent, vindögd och fet.
Det finns tyvärr ingenting vi kan hjälpa dig med.


fredag 24 juli 2009

tillbringat eftermiddagen i kristianstad med min älskade Robin. stackarn som får stå ut med så mycket. dragit runt han i varenda butik i hela stan i jakt på ett par "speciella" jeans. använt honom som galge, bärhjälp, biträde och smakråd. men det blev galet bra till slut. kom hem med tre t-tröjor, ett linne, en klänning och ett par jeans för under 500-lappen. jävligt schysst faktiskt.
nu sitter jag vid mammas köksbord och har ångest över en helg på jobbet. 24 timmar kvar på arbetsveckan. men det gynnar ju när lönen kommer.
sen önskar lite att jag var ledig i helgen så att jag kunde fått röjja uppe i växjö med grabbarna grus. men icke. den turen har man inte. men på måndag, blir det andra bud i mellerud och det gynnar.

nu ska jag dra en runda till maxi och handla föda till jobbet och sen ska jag dö i sängen med datorn och film på magen.
schaa!

torsdag 23 juli 2009

hemkommen från en urballad visit i växjö. jag har haft så roligt, men det är ju inget ovanligt när man umgås med de. Mias är hemma från Oslo så han hann jag träffa också. trevligt. nu är jag mest död o ligger på sängen. funderar på om man ska ta tag i sitt liv med tvätt och disk. dammsugaren får komma på besök eftersom jag spillde ut tre liter med nescafé på köksgolvet nu precis. bra där ida. middag hos maddes mor kl sex, det gillar vi. spagetti o kättfärssås. mumma!

jag har en fråga..
är man kär när det "pirrar" i kroppen och man ler med hela ansiktet?
isf tror jag att jag skulle kunna vara det.

scha!

onsdag 22 juli 2009


jaha, då fixar jag till anletet och bihanget och drar till växjö. ska få träffa mina älskade vänner. det ska bli så roligt. kör en fest ikväll och så skedar vi hela natten. madde möter upp efter kalaset. detta komma bli världs. jag tar med mig kameran.


schaa!

tisdag 21 juli 2009

Tillåt mig och ASGARVA.
det är inte lätt när man inte är så gammal.

måndag 20 juli 2009

jag är fortfarande sjuk. jävligt jobbigt. näsan rinner och jag har ingen befintlig hörsel på högerörat. men febern kom inte på besök idag och det var ju skönt. igår umgicks jag med madde och gjorde precis ingenting. jag lagade lite mat som jag bjöd henne på som jag hoppas var uppskattat, vi drog en film och jag somnade på soffan - vaknade kl 01 av att madde sa att hon skulle gå hem. haha. jävligt socialt av mig men jag tror att madde också hade slumrat till lite och det var därför hon stannade så länge. min underbara madde.
idag har jag fikat med tezz och styrt upp världens bekymmer. sen dess har jag bara legat på soffan och försökt kurera mig. sovit några timmar och nu ska jag bege mig till morsan och kolla in deras nyinköpta husvagn. min familj ska bli en campingfamilj - jävligt otippat faktiskt. det trodde jag inte om morsan. sen blir det jobb inatt.. jag känner verkligen att jag egentligen inte orkar det men pistolerna måste in på kontot.

schaa!