fredag 21 augusti 2009

Jag kommer bli en´helt annan människa. vänta ni bara. det kommer inte att gå och känna igen mig. på ett positivt sätt förstås . nu beger jag och pierre oss ner till min far på middag och ett biobesök. inglorius basterds ska ses och som jag har längtat efter tarantinos nya film. det är ren lycka för mig. ha en trevlig fredagskväll. schaa.

torsdag 20 augusti 2009

förlåt men det är fullt upp denna veckan. med skola och jobb. men det lugnar sig förhoppningsvis till nästa vecka. idag ska vi ha mångkamp eller något i den stilen med skolan sen ikväll blir det välkomstmiddag för alla elever på skolan där lärarna och ska bjuda på lite spex och grejer. ska bli super trevligt. dagen ska spenderas utomhus - solen skiner och det är redan över tjugo grader ute. väderguden var på min sida idag för första gången på precis hela sommaren.

ikväll kommer världens finaste Pierre och ska stanna tills på söndag. väldigt trevligt tycker jag.
så jag ska bara mysa precis hela helgen och hoppas på att vädret fortsätter såhär så att vi kan åka till havet. nu ska jag slänga i mig lite kaffe och frukost. packa väskan med kläder etc eftersom vi inte hinner hem från skolan i mellan aktiviterna och middagen.

ha en underbar dag.
ciao.

tisdag 18 augusti 2009

så ska jag hinna slänga ihop ett blogginlägg. skolan är mega rolig. massa trevliga och nya människor. jag trivs redan och det ska bli så spännande. nu är det stress lika mycket som igår. igår var det först skola sen jobb sen träning. idag är det "bara" skola och match. men jag gillar när det går undan så vi kör på det.

ciao.