lördag 2 maj 2009


idag är jag mer död än levande. jag har blivit "för gammal" för att dricka två dagar i rad. alla andra tjejer ska ut ikväll också men jag fick låta bli. så jag ska sitta hemma i min lägenhet med alltan-dörren öppen och äta massa glass och bara mysa. hoppa in i duschen snart efter en dags jobb. fräscha till mig lite och sätta på mig min nya tröja och vara snygg för mig själv. det är livskvalitet. sen väntar jag kanske lite på skymningen för att det kan hända att den fullbordar min kväll. nej, nog snackat om det. jag hoppas att tezz och brudarna får en sjuhelsikes kväll utan mig. men " Inte en chans! " att de får det när fröken karlsson fattas.. ;)


ciao
Jag fick ett kärleks mail på facebook.
på engelska.. Jag vet vilken killen är och han finns här i krokarna. men jag blev bra chockad av mailet. men smickrad. kul att man är uppskattad iaf.

"Hi there i know this is probably going to be one of the most random emails you have ever got but i just thought to myself why should i be in a position where i cant express my feelings and emotions? so alll im trying to say is that i have liked you for a very long time even when i was toghther with my last girlfreind and couldnt help having these uncontrolable feelings for you. I hope i dont scare u out of Karlshamn or anything like that just wanted to let u know. "

hur sött är det inte då? :)

fredag 1 maj 2009

livet kan inte bli bättre. detta är helt underbart. helt otroligt.
Plaza Kvinna och Ben and Jerrys.
Som jag älskar!

Gårdagen var hur underbar som helst. förutom ett missöde men va tusan. sånt som händer. jag hann till och med fylleblogga innan jag somnade. rätt kul faktiskt. vi var iaf ute i skärgården på Bokö som ön hette. Vi åkte ut dit vid fyra och grillade och festade en massa. det är så vackert där ute. lugnt och rofyllt är det också. man tittade inte på klockan och ingen stress alls. trevligt sällskap och några rundor med båten var vad som erbjöds. trevligt värre. det blev lite kyligt in på kvällen så vi fick flytta från alltanen och in i huset. båt färden in till harrys skojjar man inte bort. FY FAN VAD KALLT det var. Filtar och jackor och grejjer men inte hjälpte det. Väl inne på harrys så stod dans på schemat, mycket dans hann det bli innan jag begav mig till marinan för lite nattmat innan jag gick hem och lade mig. Bilder kommer så fort tezz fixat fram dem till mig.

jag vill iaf tacka alla som förgyllde min kväll. TACK!

nu sitter jag i solen på min alltan och dricker kaffe.
hoppades på ett besök men det får vänta..


föresten vad händer ikväll?


Ciao
klockan är 02,51 och jag är berusad. illa gorilla.
jag är iaf djupt ledsen att jag gjort dig så illa att du ska spy galla över mig.
jag kan inte hjälpa att jag är som jag är. jag trivs bra med mig själv och vill inte att någon ska bestämma eller inte bestämma hur jag ska leva eller inte leva mitt liv..

sov så gott.
jag är full och borde inte skriva detta.

p.s - detta gynnar inte någon, det känns mest konstigt och jobbigt. d.s

onsdag 29 april 2009

det var inte meningen och såra någon. absolut inte dig som är en av de bästa människorna jag har träffat under mitt tjugotvå-åriga liv. förlåt. det är inte ditt fel.

klockan är väl sisådär 02.30 natten mellan tisdag och onsdag. Jag kan inte sova. Har en speciell känsla i kroppen - kan inte sätta fingret på vad det kan vara. Lycka eller olycka. Uppvaknande eller avslut. Jag vet inte. Men när jag vaknat i morgon bitti kl 09.00 så kommer allt kännas lite bättre tror jag. Det känns inte jobbigt eller illa på något sätt, missförstå mig inte. Jag har det bra som jag har det i mitt liv. Jag är nöjd. Det känns bra, jag trivs. Men något känns olustigt. Jag är förvirrad men på ett bra sätt. Eller kanske inte. Nej, jag har ingen aning. Jag vet inte vad jag pratar om, kanske borde släcka lampan och försöka sova.


Inget annat än Ally McBeal på tvn och det är ju ingen höjdarserie direkt. I morgon är det match med U-laget, de hade visst fått massa återbud och som den kapten man är så får man ju ställa upp trots en trasig rygg. Men det ska bli kul, revansch från söndagsmatchen är vad jag hoppas på. Innan samling så ska jag hinna med ett besök i Svängsta då jag lovat komma med frallor och ett personligt brev till högskolan ska skrivas och läggas på lådan. En upptagen dag helt enkelt.