lördag 15 augusti 2009


Dusch sen åker jag till min baby. Som jag ska kramas.!
Vi vann matchen igår så det firades. Ganska rejält också. Klockan är 21.07 och först nu har jag blivit människa igen. Legat inne med persiennerna nere och madde bredvid mig i sängen hela dagen. Jag kan nog ärligt säga att det var längesen jag var såhär bakfull. Ush.
Nu ska madde lämna mig o gå till sitt arbete och jag ska ta en powernap för att sen bege mig till växjö eventuellt. Min pierre kommer hem. :D

2 dagar kvar..

Scha!

fredag 14 augusti 2009

Min man gick på strippklubb i Oslolandet och söp bort sin mobil.
Kan man göra annat än o avguda den människan. ? :)

Ikväll är det match och jag är bra jävla mör i kroppen. Men förhoppningsvis startar jag och kanske till och med få ha kaptensbindeln idag då Sanne är iväg på semester.
Vi spelar på Vägga Södra kl 18.30 kom gärna o titta. Det kostar ingenting. ;)
Det ska fikas lite och strosas runt. Kankse att man ska unna sig en glass på torget, istället för pizza som jag laddade upp med innan matchen i onsdags. Andra sidan så gick det ju bra inviduellt då. Nej, glass får det bli idag orkar inte pizza. Då hoppas jag att vi ses ikväll.

Om ni har några ideer på hur senkvällen/natten ska spenderas så hör av er.
Schaa!

torsdag 13 augusti 2009


TRÄNA TRÄNA TRÄNA!


Tänkte försöka hålla detta uppe nu så att man skulle kunna vara vältränad för första gången sen säsongen 06. Vänta du bara pierre tills du kommer hem..

Nu har jag städat undan och hunnit med fikan med tjejerna.
Sitter och väntar in Far och resten av min familj. Ska bli trevligt som tusan.
Efter träningen ikväll blir det mat och film med tjejerna hos mitt.
Så mysigt så det är knappt sant. Hade dock gärna haft Pierre här också.

Scha!
nu ska jag fika med Madde och Tezz. Ska bli trevligt som tusan.
hunden får stanna hemma eftersom det är kallt och risken för regn är ganska stor.
då kan vi inte sitta ute o fika så han får ligga hemma och sova.
vi förlorade matchen igår. tråkigt som tusan. men KFF var det klart bättre laget. All heder åt dem. En lektion i fotboll för våran del. Dock anser jag att det gick jävligt bra för mig så jag är nöjd med min insats. Härligt o vara tillbaka känner jag. Ikväll är det träning och i morgon drar damlagsserien igång med hemmamatch mot Olofström som också leder serien. Lite hängmatch där och jag är sjukt laddad redan idag. Lite stel efter matchen igår och har en liten lårkaka men det hindrar inte mig.. Jag längtar efter min man ganska mycket ska jag erkänna också.
eller inte ganska mycket utan mer sjukligt mycket. lite otrevligt egentligen. jag är ju ingen sjuklig person men med honom så blir jag nästan rädd för mig själv ;) Du är fina jävel Pierre!

Frukost och fix.
Hörs.
Schao!

onsdag 12 augusti 2009

varit vaken ett par timmar. ute o gått en lång runda med hunden, kört en tvättmaskin och ätit lite frukost. försöker få tag på den där rasmussen. skulle vilja träffa henne idag eftersom det känns som år sen sist. nu lite kaffe och lite frisk luft på altanen.
ikväll är det match och jag laddar redan inför den då jag hade tänkt och göra bra ifrån mig.
på måndag börjar jag skolan och det är jävligt nervöst. känns som jag har glömt hur man pluggar så det ska bli intressant. i morgon hoppas jag att pappa och familjen kommer på besök. det hade varit trevligt som tusan. min faster som bor i nordnorge skulle kommit men fick inte tag på några billiga flygbiljetter så hon fick flytta fram besöket. tråkigt eftersom jag inte träffat henne sen studenten 06. Tatueringen min närmar sig med stormsteg också. 1 september smäller det. guud vad jag längtar!

nu ska jag fortsätta försöka få tag på johanna.
scha!

tisdag 11 augusti 2009

andra dagen på semestern är avklarad. igår umgicks jag bara med min prins och tränade en runda. han flyttade till Oslo idag. . Så jag grät en skvätt igår kväll och drack rödtjut med Madde.
Nu är jag hundvakt åt Pripps eftersom mamma och familjen skulle iväg i veckan. Ända tills på söndag ska det lilla livet bo hos mig. trevligt med sällskap tycker jag. Nu ska jag ut o gå en lång runda med honom, sen blir det film och popcorn. ska försöka och inte tycka synd om mig själv.
i morgon är det match med U-laget. Eftersom jag har varit borta från fotbollsträning hela sommaren så är det välbehövligt med extra matchträning och så. Sen träning på torsdag och A-lagsmatch på fredag kväll hemma mot serieledarna. Jag hoppas på o få spela från start så jag ger gärnet i morgon och bevisar att trots att jag missat lite träningar så ska jag spela.

föresten, om någon av mina läsare vet något om någon lägenhet så är eller kommer bli ledig snart så får ni väldigt gärna lämna en kommentar eller höra av er till mig.
En etta eller mindre tvåa.
Tusen tack.

Scha!