lördag 13 juni 2009

idag borde jag vara på hur bra humör som helst. men nej, lunchen med brudarna hjälpte inte till något värst vidare. jag har en pissdag helt enkelt. förhoppningsvis så släpper det innan vi ska hem till lottan. det hoppas jag verkligen, finns ingen motivation till och göra mig i ordning och sätta på sig 13 cm klackarna idag inte. varför är det såhär?
är det vädret som ger mig en olustkänsla i hela kroppen eller vad, jag förstår ingenting.
men men, städa undan här hemma lite och sen får jag väl försöka ta tag i mig själv. BLÄ!

fredag 12 juni 2009

Nu jag ida och ida dricka lite öl. Färdig jobbat för denna veckan. Men hur ser kvällen ut? Utgång eller inte utgång? Kvällen är fortfarande bara barnet. Danijeeel ringde precis. Han ville ses. Han är full och firar någons systers student. Fan vad underbart! Får ta mig en tripp till kristianstad på söndag. Jag längtar ihjäl mig efter honom. Min gamla helt underbara danijeel!

ciao
sitter med färg i håret nu. samma som vanligt. men behövde få upp lystern igen. solen har blekt och håret hade visst växt sen sist. väntar på o få skölja ur det. sen ska väskan och dylikt packas ihop och in i bilen. jobb mellan 14-22 sen kör jag hem till karlshamn igen. i morgon blir det examensfest för lottan. för hon tar examen från det programmet jag ska börja på. hon är fin vår lottan! I morgon blir det lördagsfika kl 12.00 för er som är intresserade. näslund är ju hemma. awesome!

ciao

torsdag 11 juni 2009

Nu blir det sängen. Trött så in i hela helvetet. Dock så är det väldigt tråkigt och få somna utan tvn, men i morgon blir det andra bullar. då ska jag ha tvn på hela natten bara för att jag kan så det så.
sov gott.
ciao

Jag fick ett sms från en väldigt gammal vän när jag satt på jobbet. Vi har inte hörts på ett tag och ingen av oss kan väl kanske förklara varför vi inte gjort det. Men iaf så stod det såhär;


"Hej Ida!

Vi har inte hörts på länge. Antar att vi börjat bli väldigt olika varandra. Men nu kör jag igenom Ivetofta., och tänker på när vi spelade fotboll, badade, red och smygrökte. Jag saknar dig, även om vi är olika så är du alltid min vän. Hoppas att vi kan ses snart! Stor Kram Johanna. "


Jag blev helt varm i kroppen. Vi har gjort allt tillsammans. Vuxit upp sida vid sida, gjort allting "första gången" tillsammans, hade hästarna i samma stall, bodde nästa precis grannar, badade vid bryggan sena nätter, blev alldeles för fulla på teaterbaren i kristanstad och blev utkastade, vi var tillsammans med en varsin kille och de var också bästa kompisar - precis som vi. Vi satt ute i deras hamock hela sommarnätterna och sjöng och spelade gitarr, vi pallade äppel hos grannen och lärde oss skjutsa på cykeln tillsammans, vi sov alltid hos varandra, hon var med mig när dödbeskedet på farfar kom, jag var med henne under hennes föräldrars skilsmässa, vi stod tillsammans när sandra och daniel dog, vi satt bredvid varandra under begravningen och grät floder. vi var som handen i handsken, i vått o torrt. Ingenting kom emellan oss.
Men vart tog allt detta vägen? Någonstans försvann lite av det. Jag flyttade till Karlshamn för gymnasiet och hon bodde kvar i Bromölla, vi försökte men man träffar nya kompisar. Efter studenten flyttade hon till Göteborg och nu ses vi bara ibland, dock känns det ofta som om tiden stått stilla när vi ses. Vi har lika mycket o prata om och vi skrattar alltid åt våra minnen. Jag saknar henne så att det gör ont i mellanåt. Min Johanna - Min underbart vackra Johanna!

nu blir det jobb 14-22, lite trist med tanke på att jag gärna hade tittat på utsparken ikväll. men det är bara och bita i det sura. bara idag och i morgon med, sen är jag ledig tills på måndagkväll. känns rätt skönt. börjar bli bättre med min hypokondri också. det är sånt som går över när man blir vuxen.. jag blev vuxen igår tror jag. i helgen händer det mycket. lottan firar sin examen, fia har sin avskedsfest och jag tänkte försöka hinna med o träffa danijeel också. sen fyller ju allas våran paradise år i morgon också så alla utom jag vad det verkar beger sig till malmö, för att fira henne med pompa o ståt. så är det när man är fattig tyvär. men men, det ryktas om att näslund kommer hem också. hade gynnat då jag inte sett henne på år och dar. attans vad mycket jag har o göra. längtar dock till v. 28 när jag har frivecka och ska spendera den i mellersta sverige eventuellt. det är dock kristianstaddagarna samma vecka, så det är inte riktigt bestämt än. det som lever får se. nej, morsan klagar över att jag måste plocka undan efter mig innan jobbet så det börjar bli hög tid för det.. men mamma bjöd mig på en tripp till solariet och betalade det jag handlade innan idag, för och "fira" min antagning på högskolan. Hon är snäll min mamma!

I have a craving for you !


Vart är du danijeel? Jag saknar ju dig!

onsdag 10 juni 2009

JAG KOM IN PÅ HÖGSKOLAN!
SOCIALPEDAGOG SKA JAG VISST BLI =)
vad fan händer om jag inte kommer in på högskolan!?
tanken slog mig precis. då är jag arbetslös igen. hmm, inte speciellt intressant.
men om jag kommer in så blir jag kvar här i minst två år till, vilket inte heller känns kul. för så mycket som jag vill bort nu, har jag aldrig velat. aldrig. jag blir så trött, ledsen och besviken. så det ska bli jävligt skönt och jobba "borta" hela sommaren. för det är det jag vill - bort ! så långt bort som jag kan komma. funderar på sälja lägenheten, ta vinsten och dra vart som helst. chansa liksom inte vara så bekväm som man alltid blir i en stad där man känner alla.
ush, lyssna inte på mig idag. det har regnat i en vecka, kan vara därför jag är såhär deprimerad. eller jag vet inte.
ciao

idag fick jag frukost på sängen! har nog aldrig hänt innan. . det gynnade verkligen när man är sjuk. nu ska jag göra mig lite i ordning och dra en runda på stan innan jobb mellan 14-22.

ciao

tisdag 9 juni 2009

Lyssnar på John ME och slappar på soffan. blev precis bjuden på tacos. Snälla A. Är sjuk fortfarande. Somnade när jag kom hem från morsan vid tre och sov till halv sju, nu är huvudvärken olidlig. men jag lovar att snart sammanfatta rockfestivalen med bilder etc. det kommer när jag känner att jag orkar. ciao

som jag älskar denna låten

When you are feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you
Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
When you're feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it much more than you knew

måndag 8 juni 2009

http://www.youtube.com/watch?v=vG2ue5QZbjg

jag är fortfarande död. men ni får en bild på mig o min största idol. sångaren i VOLBEAT!

söndag 7 juni 2009

jag är fullkomligt död och i morgon börjar jag sommarjobba och slutar röka. hur fan ska detta gå?
jag skakar som ett asplöv efter all fylla. fy fan, jag mår så jävla dåligt så det är inte sant.
jag återkommer när jag lever igen. ciao