lördag 4 juli 2009

Jag ska också bli tillsammans med en "fjortis". Helst en med spetstrosor.




Ignorera den interna rubriken.
Nu har jag bara två tolvtimmarspass kvar på jobbet denna veckan. det börjar ordna upp sig lite grann. sitter vid mammas köksbord och överväger en försäljning av min lägenhet. fått en bra bud men vart fan ska jag då bo? eh, går man plus med så mycket som jag kanske får göra då kan jag bo på hotell (ett fint sådant) i 45 nätter. och det är ju överkomligt.
jag satt och kollade lite bilder på tatueringar eftersom det börjar närma sig lite sakta.
något sånt här är det tänkt att det ska bli. se bilder.
ut med hunden en runda, handla och byta om. vaknade halv fyra och jobba mellan 18-06. meningsfull helg. ciao




fredag 3 juli 2009

dålig uppdatering jag vet. men jag hinner inte med mitt liv just nu, så det är därför. denna veckan har och är kaotisk med massa jobb. kort sammanfatting av de två senaste dagarna; jobb, bada, killebom och langos, säng, badat, bränd, taxi och mer jobb.

ciao

onsdag 1 juli 2009


Hemkommen från jobbet. Fixar lite mat. Ska spela match ikväll borta mot Ronneby. Lyssnar på Kings of leon och försöker tagga till efter en lång och tung dag på jobbet. I morgon åker jag till mamma och stannar tills på måndag. Ska bli skönt och komma bort lite även om jag har en jävla massa timmar kvar på jobbet denna veckan. Kanske en tripp till Kristianstad i morgon och en till Sölvesborg på fredag. Vi får se. Inget är omöjligt.


Om en vecka åker vi Rasmussen!

Kommer bli helt jävla otroligt!

tisdag 30 juni 2009

MYS och Allsång på Skansen !

måndag 29 juni 2009


Måndag igen. 56 timmarsarbetsvecka framför mig. kul. sitter och väntar på o bli hämtad. 14-22 i fabriken idag. ledig i morgon och tänkte passa den lilla ofelia om jag fick låna henne ett par timmar. ska ringa den där fröken jackbrise lite senare. henne gillar vi.


ciao

söndag 28 juni 2009

Resumé av helgen som gått.

Fredag; kom hem från jobbet 06.00 - slängde mig i sängen. Hämtade Madde på tåget kl 12, sen begav vi oss tillsammans med lillasyster till stranden. Kom hem till far min och knäckte första ölen och fixade lite "lunch". Låg o halvsov och snackade massa skit tillsammans med drickan i uterummet. Gjorde oss i ordning (tog två timmar! rekord i o vara långsammast i hela världen!), åt massa god mat som pappa och mirre hade fixat. Rådjur, nypotatis och tryffelsås. Blixtergott. Vi fortsatte och dricka och fjanta oss. Halv elva åker vi in till Kristianstad, till biljardkompaniet. Där möter vi upp Daniel, dricker en öl och fortsätter mot Banken. (vi stod på listan till T-baren, men struntade i det och tog Banken iaf). Där var det sjukt ball. Jag blev bjuden på date, fick gratis dricka, raggade på en kille i mössa som var helt efterbliven och inte förstod någonting, Madde får världens otäckast drink och en brud har planer på och slå ner oss, jag kan också ha varit fullast på Banken. Men vi hade det så jävla roligt. Mirre hade lovat och köra hem oss så klockan halv fyra ringer vi henne och bilen är full till Nymölla. Vi ska ha efterfest hos min far var tanken. Men vi somnade direkt när vi kom hem..
Lördag; vi vaknade vid elva och gjorde oss lite i ordning. Körde till Kristianstad igen så att Daniel och de skulle komma hem. Jag o Madde tog oss en tripp till Fenix för lite mat, träffade Johanna och Kenty där. Trevlig överraskning. Sen drog vi rundor på stan och jag inskaffade mig ett par nya skor. Gick inom donken för andra målet med mat på loppet av två timmar. Körde hem till far och hämtade alla sakerna. Madde mådde dåligt för att hon skulle festa igen och jag var mest jävligt glad att jag inte skulle det. Jag hade en väldig mysig kväll ute i Näsviken i stället. Goda mackor, fruktsallad och vin. Trevligt sällskap också förstås. Somnade på soffan när klockan hade slagit elva.
Söndag; Vaknade o åt frukost ute på altanen. Åkte iväg och spelade match. Orkade faktiskt mer än jag trodde. Spelade väl ungefär 75-80 min. Tycker väl att jag gjorde vad jag skulle. Men vi förlorade ändå. Vi spelade urkasst. Men men, inte mycket o göra. Drog till donken med Elin och satte oss på hennes altan och käkade lite..

Nu ligger jag på soffan och är tröttast i hela världen. Har en mardrömsvecka på jobbet framför mig med 60 timmarsjobb. Men veckan efter har jag frivecka och det innebär att vi drar till HULTSFRED! Fan va kul det ska bli!
match idag. kl 15 kommer nog att avlida av värmeslag. sen med min kondition efter sjukdomen så blir det ju inte bättre kanske. jag får bita ihop och köra på ren vilja och hoppas på att jag iaf får några minuter speltid. känns ju rätt bittert när man har åkt så långt annars. då hade man ju hellre spenderat dagen på stranden liksom. yeye. det blir nog bra.

ciao