lördag 4 april 2009


Jag är barnvakt åt min älskade Tea idag! Vi har varit i Asarum och busat en massa. Nu har vi precis ätit och sitter framför datorn och lyssnar på disney tema från youtube. Snart blir det välling och sömn för hennes del.

fredag 3 april 2009

Inne&Utelista skapad av Ida Karlsson och Johanna Rasmussen at Briggen.

Inne
1. Att kunna tagga av sig själv på facebook.
2. Fika på uteservering
3. Att få prata skit om sina vänner när de inte är med.
4. Att vara fattig känns "sååååå" på.
5. Att vara lite före alla andra.

Ute
1. Att inte hitta gemensam vecka för festivalhäng.
2. Att sommarjobba utan semester.
3. Att Lottan skiter i sina vänner.
4. Att använda festivalband på armen från förra året för att visa att man varit där.
5. Att det rinner "till" i diverse trosor utan att vissa kan göra något åt det.
6. Att vara singel.

Johanna skrev en kontaktannons till mig på hennes blogg. Tack Johanna! Kan man göra något annat än och älska denna människan. Finns det något intresse av mig, hör gärna av dig!

-Här av följer en kontaktannons till henne-
"Hej!
Jag heter Ida Karlsson.
Bor i Karlshamn i egen lägenhet.
Jag kan laga mat och städa.
Göra korv och dricka ett fat öl.
Damma i lackdress är ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat.
Jag kan klä dig och klä av dig.
Bädda om dig och ligga sked.
Jag kan dansa och har varit med i tidningen Moore.
Jag gillar magdans och bugg.
Är du också sugen på "sven-Ingvars" i sommar?
Gör som jag, packa en picknick-korg och vänta utanför bellevueparken söndagkväll.
Jag kommer vara klädd i Mc donaldsclownen-dräkt (som ej är lånad).
Om det skulle finnas fler än jag i samma utstyrsel så ringer vi varandra.
Tack på förhand.Puss och kram Ida. smack smack!Fred ut. "

Skämt o sido.
Nu ska jag dricka öl och grilla med vännerna. Låter som en underbar idé.
P.S Jag fyndade ett par skor i kristianstad för 49:- D.S

Ciao
Nu är vi vakna E och jag. Vi somnade väl vid halv fyra inatt. Kom hem från träningen och E ville bjuda på Thaimat, det var bara och haka på. En kaffe och paj på donken hanns också med. Bara en massa snack och mys hela natten. Sånt gillar vi, det behövdes. Nu ska vi snart bege oss ut på stan för den obligatoriska fredagsfikan.

sen kör jag neråt Skåne. igen. som alla andra dagar. Jag och M ska till skopunkten. Det bästa av allt. Jag behöver inte betala. Det är grejer det.

Ciao

Nu ska jag och E sova sked. Som på den gamla goda tiden.

torsdag 2 april 2009


Det kan omöjligt finnas någon dag på året som är bättre än den allra första vårdagen. när solen gör så att man får kisa med ögonen, när man kan sitta ute i tröja, solen tar som aldrig innan, när man känner att man kan vara lyckligast i världen och med sina bästa vänner en kopp kaffe på stans uteserveringar. jag älskar detta. livet känns så enkelt. varför ska jag flytta nu? karlshamn är ju en sommarstad, det är ju precis detta jag älskar med karlshamn.

Nu har jag snoozat färdigt för idag. 45 min blev det. jag kan inte sluta, det är det bästa som finns. Tänkte brygga lite kaffe, äta lite frukost, ta en tripp till banken och slutligen en runda till kring Vägga. Jag har inte dragit upp persiennerna ännu men jag hoppas på sol och värme.


T ska till Karlskrona så det blev inget Kristianstad, men inte mig emot. Har blivit blixter-förkyld över natten så. Känner mig rätt hängig. M tyckte att vi skulle dra i oss en 75:a i kväll. Lämna mobilerna hos tezz och bli skitfulla. Hade varit kul såhär en torsdag om det inte hade varit för att jag inte tål sprit. Så iaf M får det bli öl eller något annat alternativ för mig del. Men en torsdag? Det är som den gamla goda tiden. ;) vi får väl se hur det blir. men ball hade det varit..


ciao



klockan börjar bli mycket och det är lite saker som ska fixas med i morgon så lika bra och lägga sig och sova. Trodde att T skulle komma hit när hon varit på hockey och sova över. men de firar nog avancemanget nu så. jag ska iaf somna. får väl och säga grattis till J och hans lag som fixade återtåget till slut. Grattis!

onsdag 1 april 2009


Då ska städsakerna fram. Måste ta tag i detta nu så att lägenheten kommer ut så fort som möjligt. Det pratas om Kristianstad i morgon. Jag o T. Trevligt värre. Jag är ju trots allt ledig. Inom syon först av allt i morgon, så klockan ställs på 08.00. Jobbet idag gick super bra och självklart hade vi fått in massa fina saker! Illa då det enbart gynnar garderoben men inte plånboken. Jag, L och L var precis ute och gick en riktigt lång runda runt Vägga. Jag ser fram emot sommaren något otroligt. Jag vet att den kommer bli den bästa någonsin.!


Funderar väldigt starkt på Malmö också. Även Karlstad hade varit okej. Varför Karlstad undrar ni säkert då. Det kan vara den mysigaste staden i Sverige. Värmlänningar är de varmaste och snällaste människorna.. Karlstad är gött, bra avstånd till både Stockholm och Norge.

Men vi får väl se vad som sker. Inte mycket som håller mig kvar här så fort jag sålt av mig lägenten. Jag hade en som jag kunde gett världen. Men någonstans blev det fel. Men andra dörrar öppnades i samma stund som den stängdes. Jag ser ljust på det här. Särskilt idag!


Sen provade jag ett "nytt" spel igår med en vän. "Street fighter" hette det. Man skulle slå ihjäl den andra personen. Jag vann de första gångerna då jag tryckte allt vad jag hade på alla knappar. Det var skit kul och mycket skratt ledde till tårar av lycka för att jag har en sån vän. Som bara finns, som inte behöver försöka så mycket. Jag blir bara glad. Tack för att du finns!


Nej, nu åker städkärrings outfiten på.

Ciao

Igår kväll var K här en sväng, mycket trevligt. Hon lämnade lasagne till mig och så åt vi vindruvor. Sen begav jag mig neråt Skåne för ännu en natt, jag gillar Skåne - jag tror att jag ska bosätta mig där inom det snaraste faktiskt. Nu väntar en fika på stan med T och T. Sen blir det jobb på Veromoda, ska bli intressant och se om det kommit in något nytt som kunde gynnat min garderob lite. Idag är en bra dag helt enkelt. Min lägenhet får besök och en ny era börjar. Det känns bra - men lite tomt självklart..

Nu ska jag äta lite lunch och bege mig upp på stan.
Ciao

tisdag 31 mars 2009


C ringde och var helt till sig. Hon tyckte att vi verkligen var tvungna att gå och se MÖTLEY CRUE den 10 juni. Det tycker jag också. Då jag alltid haft en crush på Tommy Lee.

Dagen har inte bjudit på så mycket. Jag har jobbat och hunnit med en fika med L. Nu ligger jag på soffan och tänkte dricka en kopp kaffe och ladda inför träningen kl 18.00. Jag har saknat fotbollslaget nu en vecka då de varit på träningsläger och dit kunde jag inte följa med. Så jag väntar spänt på allt skvaller därifrån. I morgon är jag ledig som det ser ut nu och det blir storstädning och ett besök hos syokonsulten. En fullspäckad dag. Trevligt.

måndag 30 mars 2009


Tänkte sätta upp en "att göra denna veckan" lista.



  • Städa lägenheten, grundligt.

  • Städa ur förrådet.

  • Låna någons digitalkamera och fotografera lägenheten.

  • Lägga ut lägenheten på Blocket.

  • Träffa syokonsulenten, söka utbildningar.

  • Jobba

  • Passa lilla Tea

  • Besök av familjen över helgen.

  • Träna.

  • Betala räkningarna.

Förhoppningsvis ska jag ha råd och ta en tripp till Kristianstad och hälsa på Danijeel om han råkar ha lite tid över. Har inte frågat honom ännu men förhoppningsvis så kan han inte säga nej.
Mamma erbjöd sig att betala en klippning och färgning hos frissan vilket hade gynnat mitt anlete hur mycket som helst. Så man kanske skulle tacka ja till det?