lördag 30 maj 2009

då är man hemkommen från en nykter 30-årsfest. kändes fördjävligt och sitta ute med alla vänner när man inte kan få dricka en öl till. men så är det. är man sjuk så är man. på tisdag drar vi ner till rockfestivalen och stannar tills på söndag. så jag behövde nog vila denna helgen. känns trist att jag skulle bli så sjuk nu, när man klarat sig hela höst, vinter och vår. men någon gång ska även jag bli drabbad. nu blir det slapp på soffan och lite mat. ha en trevlig lördag kväll. ciao
idag mår jag nästan ännu sämre. nu har den riktiga förkylningen kommit.

fredag 29 maj 2009

jag är så sjuk. tyck synd om mig. tänk vad underbart om man hade haft en prins som kunde tagit hand om en nu. typ städat lägenheten, lagat mat, tvättat och pillat en i håret tills john blund kommer. vart är du min prins?!

matchen igår gick ju skit och jag har dragits med hosta ett bra tag nu, men valde och spela iaf. det slutade med ett akutbesök på sjukan inatt klockan tre. men EKG-test, blodprover, tryck etc. massa väntan och flera timmar senare kom provsvaren. de var inte alls okej men de skrev ut lite medicin och sa att de skulle prata med sina läkarkollegor och jag åkte hem kl halv sex i morse för att sova lite. doktorn ringer kl halv nio igen och ber mig komma in så fort jag bara kan. så en timme senare åker jag o tezz tillbaka till sjukan. En SIKT-röntgen vad var som väntade. In i en tunnel och de sprutade in massa kontrastmedel i mig. De befarade en propp i lungan. Men efter röntgen så lugnande de ner sig. ingen fara med mig, men har en infektion/virus i kroppen som har satt sig på mina lungor och luftvägar.. men jag klagar inte för jag har nog övervunnit min nålskräck så jag känner mig vuxen nu. helt underbart faktiskt. men nu är jag trött så in i helvete. ska städa undan här hemma om jag orkar och så ska jag eventuellt ut till mörrum för o titta på fotboll om jag orkar. jag är sjukskriven i helgen och det blir ingen match eller träning för mig förräns jag är helt frisk.

torsdag 28 maj 2009

ingen kommentar - ingen kommentar
underbart allt är

onsdag 27 maj 2009

fotboll med brudarna. :)
då har man spenderat dagen på högskolan och jag hoppas verkligen att det gick bra! det är lite blandade känslor om dagen men jag hoppas att det gick. om två veckor ska jag ha svaret. spännande!


jag saknar dig.

tisdag 26 maj 2009




varit ute och gått strandpromenaden. helt underbart. det luktar så gott från havet, syrenbuskarna och värmen. underbara sätt att börja dagen. nu sitter jag o äter frallor från jobbet på altanen och ska snart städa undan lite här, sen jobb. ikväll ska jag till skåne för att förbereda mig inför morgondagen. en picknick ska tydligen hinnas med också. trevligt värre.




måndag 25 maj 2009


Varit ute i Solskensviken en runda med LF och Uller. Trevligt som fasen. Men det började blåsa så vi fick köra hem. Hamnade på min altan där jag legat hela eftermiddagen. Fick ju en sån überbra solsäng av pappa o de i födelsedagspresent. Blev hungrig så LF och jag hämtade lite thai. Nu vilar jag på maten och ska snart byta om till träningskläder. Träning idag, match onsdag, träning torsdag och match söndag. underbara fotboll.

Har iaf haft en helt underbar dag, kunde inte blivit det minsta bättre. Fick flytta dagen på högskolan tills på onsdag eftersom det körde ihop sig med jobbet. Tur att det gick o ordna. Så på onsdag ska jag dit i stället. I morgon blir det jobb sen bege sig till skåne för lite mys.


Nej, på med träningskläderna ska bli riktigt roligt då jag inte kunde träna på hela förra veckan.

ciao
jag kom inte upp i tid idag. det gick bara inte. väckarklockan var störigast i världen eftersom den ringde en gång var tionde minut i typ två timmar. jävlar i havet.

9 dagar kvar! :)
jag är bakfull så in i helvete. min kropp orkar inte sånt här. kan inte sova och har ställt klockan på 08.00 så att jag kommer ut på en morgonpromenad nu när vädret är så härligt.
det blir inte en droppe alkholhaltig dryck nu förräns jag satt min fot på rockfestivalen.
vi har föresten spenderat kvällen ute i matvik hos paradise och provat sätta upp vårt tält.
2 meter i takhöjd och ett varsitt sovrum till mig, paradise och hugge. det kommer bli fett ball.
vi har fixat en flagga och två röda mattor som ska pryda vårt "camp". lovely.
det ska bli så jävla roligt och jag ser så fram emot det.
i morgon är jag ledig och ska som sagt upp i tid för en morgonpromenix, städning och listskrivning. sen ryktas det om soldyrkning hela resterande dagen. på tisdag ska jag till jämshög och gå på min intervju till högskolan. snacka om att jag är nervös! men det ska förhoppningsvis gå vägen. nej nu borde jag släcka ner. sov så gott. ciao

söndag 24 maj 2009

en fyllebloggning. nej, jag är inte så full som jag kunde varit och kvällen började o slutade bra. jag och emme kom hem till mitt och flippade lite. sen ringer den dära la fleur och behöver mig så nu sitter jag, emme och ida och är efterblivna i min soffa. jag och ida ska snart krypa ner eftersom jag ska jobba kl 10.00 idag söndag. hmm. gynnar inte någon alltså.
sov gott medmänniskor. ciao