lördag 1 augusti 2009

Dagen har varit underbar!
Nu kryper vi ner.
Sov gott

fredag 31 juli 2009


Nu är det bara en timme kvar :)

torsdag 30 juli 2009

I morgon börjar helgen. Arbetade inatt och var galet trött i morse när jag kom hem till morsan, så jag slängde mig direkt i sängen. Meen, lyckan blev inte långvarig.. klockan elva väcks jag av att min mor idiot granne för ett sjuhelsikes liv så att jag inte kan sova en blund till. Så det får bli sängen en runda till innan jjobbet ikväll, jag som tänkte tränat. men det går verkligen inte. då överlever jag inte natten. så jävla illa - det är grannkärringens fel att jag missar träningen idag.
jag har inte joggingskorna med mig hit heller så jag kan inte ta en runda med dem som sällskap heller. typiskt. men mest av allt så saknar jag P. tänk att jag saknar honom så mycket nu, när han bara befinner sig i växjö. hur fan ska detta gå när han flyttar till oslo om två veckor.

ciao

onsdag 29 juli 2009


om exakt 27 timmar och 50 minuter är det fredag och helg.
helg är världs. helg o P är ännu mer världs. som sagt - jag längtar till helgen.

precis vaknat. styra upp sig lite och hämta upp emmeline för en fika. eftersom hon var så klantig och drog knäet ur led mitt i hennes semester så får jag ju ta hand om henne. städa undan här lite också och slänga i ngn maskin tvätt. det är ju ingen annan som gör det här hemma så.

längtar.

ciao

tisdag 28 juli 2009

jaha, då är man tröttast i universum. ett jävla infall om att vi skulle till halmstad igår.
men kul var det, mindre kul och åka hem därifrån idag och bege sig till jobbet. jag hade väldigt gärna fortsatt resan upp mot göteborg och liseberg. men en annan måste ju knega ihop brödfödan. men i helgen är jag ledig och då ska jag bara ha det så underbart man kan. med massa mys och väldigt fina P. jag längtar. men jag hatar att det snart är vecka 33 och jag hoppas verkligen att detta inte bara har varit en sommarromans. men även om det ska försökas så är det väldigt långt mellan karlshamn och oslo. men jag ska inte gå händelserna i förväg.
jag gillar dig.
sov gott.

måndag 27 juli 2009

nej nu drar jag o tezz till halmstad för galejj och måndagsklubben. bittert med jobb imorgon kl 14, men eftersom jag betalar bensinen så har tezz lovat och vara chafför i morgon så vi kommer hem i tid till jobbet. ska bli så jäkla roligt. jag o tezz på roadtrip - just like old days.
lite kärlek ska rthopprningsvis hinnas med också. underbart!

scha

söndag 26 juli 2009


tänk om allt det som hänt denna sommaren hände förra. då hade livet varit ganska underbart. men just nu känns det mest förvirrande och ganska omtumlande.

jag har fjärilar i magen över att få börja skolan, men på ngt vis så önskar jag att jag inte hade kommit in. just nu känner jag att allt jag velat göra efter studenten hade hänt denna hösten.

men nu ska jag äntligen börja plugga - känns spännande och jävligt nervöst på en o samma gång.


jag är inte kär längre - så kattbebisen får inte flytta hit.
ledsen zlatan men jag vill inte ha soffan förstörd. så kär är jag inte.


just nu hade jag gärna stått i kö på strandhotell på öland, det hade varit jävligt nice.

men nästa helg är jag ledig så kom gärna med förslag på hur jag ska slå ihjäl de dagarna.


ciao