lördag 26 september 2009

Nu åker jag till Malmö!

See you suckers!

fredag 25 september 2009

Nu är det fredag. Jag har både varit i skolan och jobbat idag. Har en jävulsk huvudvärk. Har ätit massor av tabletter men inte fan hjälper det.. Ska fixa lite tacos nu och sen blir det soffan hela kvällen. I morgon åker jag till Malmö och hälsar på Emmeline. Underbara älskade Emmeline. På kvällen ska det tydligen intas en massa alkohol och den ska senare avslutas på KB.

En dusch nu, sen matlagande och sen mys.
Ha en trevlig kväll mina vänner!
Scha!

torsdag 24 september 2009

Då har man skrivit tentan! BLÄ! Det gick nog inte riktigt som jag ville. Tycker att jag mest bara rörde i hop varenda jäkla tankefälla. Men men, domen kommer torsdag nästa vecka. Nu ska jag plugga vidare och längta tills på lördag - för då åker jag till Malmö och till min älskade Emmeline!

Ikväll ska jag på bio. Flickan som lekte med elden hette den visst ;)
Igår lagade vi mat. Crepes blev det. Hur underbart som helst. trevligt dessutom.

Nej, lite socialpolitik från 1920-talet nu då kanske. .
Scha!

tisdag 22 september 2009

Jag har äntligen hittat mina vinterstövlar :)
Som jag har letat. Jag har redan ett par som går över knäna så jag ville bara ha ett par schyssta vanliga svarta till vardags. Mina underbara från förra året gick i sönder häromdagen när jag skulle prova dem. Dragkedjan gick.. Så de ska in till skomakaren för och få en renovering för att jag älskar dem. Men dessa klickade jag hem från din sko´s hemsida nu precis. Sen har jag också hunnit med och klippa lugg idag, som jag har saknat och ha det. Får bara hoppas att M uppskattar det. Nu ska jag ta tvätten och fortsätta med psykologin.
idag har jag inte varit i skolan. huvudvärken kom som ett skott igår och släppte inte förräns nu. legat pall i sängen hela förmiddagen.. Men nu har det äntligen släppt så då åker psykologiböckerna fram. trevligt. lyssnar på Kleerup - Tower of trellick och myser med en stoor kopp thé. regnet smattrar mot fönsterrutorna och jag tänkte bege mig upp på stan. inhandla mig en ny kofta så att jag har något och ha på min ikväll, när det vankas idol och en sjuhelsikes massa mys. dammsugas och torkas golv ska det också göras, bäddat rent i sängen har jag redan gjort så mysfaktorn kommer bli hög. :)

måndag 21 september 2009

With every heartbeat.

skoldagen ville aldrig ta slut. jag fick ett psykiskt sammanbrott när jag åt lunch med min lärare.. började gråta och kunde inte äta någon mat alls. jag orkar inte mer. men jag fick en massa kloka ord på hur jag skulle försöka hjälpa så mycket jag kan, även om detta är helt bortom all kontroll. det är inte mitt fel. jag har inte gjort något fel och jag har absolut inte gjort någonting för att jag skulle förtjäna denna behandling som jag fick i helgen. på helt ogrundade saker och från en som betyder så mycket för mig. helgen har varit ett helvete och jag bara önskar att du kunde vara frisk. så frisk som du var första dagen jag träffade dig, så underbar som du har varit och min allra bästa kompis. jag saknar dig - den du var då. nu är du bara alldeles för långt ner för att jag ska sakna dig som du är nu. du gör mig så jävla ledsen och du kastar en massa ogrundad skit på mig. du bara vill att jag ska förstå dig och nej tyvär så kan jag inte det. jag kan inte förstå hur du ens kan tro något sånt om mig och vart du fått det ifrån, jag förstår inte varför du stöter bort alla som bryr sig, jag förstår inte hur du kan vara så fruktansvärt elak som du är nu och jag kan inte förstå vart du har tagit vägen? Vart på vägen gick det såhär illa? Vad fan hände med den tjejen som jag lärde känna? Vart har du begravit henne någonstans? Detta gör mig något så otroligt ledsen. . Du gör mig ledsen, förstår du det? Ditt beteende är inte acceptabelt och du kan inte skylla på andra - man har alltid ett val. Det är säkerligen jävligt jobbigt just nu, men du behöver hjälp. proffesionell hjälp och den kan inte jag ge dig. Jag kan ge dig mitt hjärta och mina tankar men jag kan inte ge dig den hjälp du behöver. Vi har en alldeles för nära relation för att detta ska vara hållbart. så snälla, jag ber dig, på mina bara knän. ta emot hjälpen min prinsessa. snälla!

Du kan vara det finaste världen har skådat. Men bara inte just nu.
Du är välkommen tillbaka precis när du vill..

söndag 20 september 2009

Fyndade visst en klänning på loppisen. Med prislappen kvar.
Nu ska jag städa, tvätta och slutligen sätta mig med psykologin och social pedagogiken.

scha!

Kan man polisanmäla en kompis för trakasserier?


Bjuder på den senaste bilden. En sittning kvar nu.

Uppe med tuppen en söndag, händer inte så ofta. Men idag ska jag och Madde bege oss till Ronneby Brunn för loppis. Ska bli en trevlig liten söndagsutflykt.
Helgen har varit mysig som fan - i fredags var jag hos pappa och firade mirre som fyllde 40 och sen begav jag och Johanna oss till Loch Ness för att ta en öl och lyssna på Robban som spelade. Johanna gick tidigt och jag fortsatte att umgås med Madde som alltid annars. Det slutade med att hon och jag låg hemma i min gamla lägenhet (där hon bor) och skedade. Kvällen kunde inte slutat bättre. Haha. När jag och Madde vaknade igår så fixade vi lite frukost och tog en fika med Sanna på stan. Framåt kvällningen begav jag mig än en gång ner till Pappa. Fick en massa god mat. Rådjur, klyft potatis och tryffelsås. Mums! Körde hem sen och stupade i säng.
Nu sitter jag här nyduschad och ska försöka få på mig lite kläder och få i mig lite frukost.



Sen finns det en som jag längtar efter. Som har varit bortrest hela helgen men som ikväll kommer hem. Det gillar jag. De hade ätit kvällsmat vid havet i Bjäre och kollat på sälar - det är jag faktiskt lite smått avundsjuk för. Men som sagt ikväll.. Som jag längtar!



I morgon är det skola igen. Ett helt kompendium i social pedagogik ska läsas tills i morgon. Sen har jag tenta på torsdag i psykologi. Men det är lugnt - vi har redan fått tentan i handen så det är bara till och skriva tentan hemma och plugga in svaren. Han är bra, den dära Gert-Inge.
Nej, nu ska jag ta tag i mitt liv.


Schaa!