tisdag 2 juni 2009


Nu är jag klar med allt. bara ett inköp kvar sen bär det av. detta ska bli så jävla roligt! bara jag slipper o bli sjukare så är jag nöjd. band till campingen, tredagarsbiljett och band till stugorna är införskaffade. massa öl har jag också. närmare bestämt tre flak och massa vin. som jag ser fram emot det. jag och paradise var nere en sväng igår kväll och umgicks med tält grannarna. så de tog deras tält och flyttade närmare oss så nu är vi ett sällskap på fem tält och nästan 15 pers. underbart. var och inhandlade ett par gummistövlar på kapphal. 49 riksdalar kostade dem och är svarta med leopard inuti. sweet som fan.


kl 20.00 hade jag tänkt och åka, bara de som ska ha lägenheten kommer snart. jag finns på mobilen. förhoppningsvis under hela festivalen då jag laddat min fullt och en gammal som får fungera som reserv. sen ska vi snylta oss in på någon stolpe vid våra tält. så ett två grensuttag ska plockas med också.


nej som sagt, finns förhoppningsvis på mobilen och vi ligger på campingen innan ån på vänster sida om man kommer från karlshamn. mitt i smeten.

vi hörs på söndag!

måndag 1 juni 2009

då har man varit ute i solskensviken en runda med LF, Uller och Julia. Mycket trevligt. Hade min blixtersnygga baddräkt på mig, kännde mig lite som en filmstjärna. haha.
väntar på att paradise ska bli klar hos frissan så att jag kan få ännu mer sol på min hud.

Volbeat på torsdag! :)


I don't know what it is that makes me love you so

I only know I never want to let you go

Cause you started something

Oh can't you see

Ever since we met you've had a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do

I want to spend each moment of the day with you

Look what has happened with just one kiss

I never knew that I could be in love like this

It's crazy but it's trueI only want to be with you


uppe med tuppen idag. mycket som ska hinnas med. väskan ska packas, inhandla en luftmadrass, gå till systemet och organisera upp ett bestående kaos. mår lite bättre idag, men är fortfarande sjukt förkyld. tänkte hinna lägga mig lite i solen idag också. jag och LF tänkte åka till solskensviken runt lunch. så man kan bättra på brännan lite. tjejerna vann matchen igår. sweet. nej, nu ska jag ut och gå en morgonpromenad i det underbara vädret. men först nyheterna och vädret på tvn så jag vet hur jag ska packa.
vårt tält står på campingen innan ån till vänster om man kommer från karlshamn. ett stort grönt/gult tält mitt i alltihopa om ni känner för och komma förbi på en öl. :)

ha en fortsatt trevlig dag!
ciao

söndag 31 maj 2009

nu är tältet uppe, världens bästa tältgrannar lyckades vi få också. sweet! :)

jag är fortfarande riktigt sjuk. men det börjar ordna upp sig. städat helt rent i lägenheten eftersom de kommer och ska bo i den från tisdag till söndag. jag tjänade 4000 kr på det också. hur gött som helst. varit hos mormor en sväng och firat mors-dag. trevligt. ikväll hade jag tänkt och se på när mitt lag sopar banan med trion. får vi hoppas iaf.


SRF 2009 kommer blir fett nice.

bjuder på ett par bilder från SRF 2008.