lördag 8 augusti 2009

sitter hemma hos mor min och har precis vaknat. börjar jobba kl 18.00 igen. man gör inget annat denna helgen än o jobba och sova. sjukt tråkigt. men jag får ju in lite pistoler på kontot och det gynnar ju till och med mig. 24 timmar kvar på arbetsveckan och måste medge att det känns rätt bra. från att ha haft närmare 70 timmar i måndags så känns detta jävligt skönt.
det blir inget oslo för mig nästa vecka. har två matcher + träningar så jag får hoppa över det. förlåt jeremias. jag kommer en annan helg. I promise.

Nej, på med reflexbyxorna och stålhätteskorna - här ska det göras papper.
Schaa!

torsdag 6 augusti 2009

Växjö vs Oslo



Om det är någon som känner för o ha tag på mig inom de närmaste dagarna så får ni ringa tills jag svarar. alltså - inga sms, inga samtal om ni inte tänker ringa tills jag svarar. är det förstått?!

jag betalade fel räkning. tog den som skulle vara betald i slutet på augusti i räknings-hetsen och glömde o titta datumet på den. så det för juli blev inte betald så de stängde av min telefon tills jag betalar. Men lugn en timme efter det sms så har jag betalat, men det kunde visst ta några dagar. .

sen ville jag bara informera om att jag lever, men jobbar asmycket denna veckan. spelade match igår och hängde en ballja. På Majas hörna nickade jag in den. Jävligt stolt över mig själv. ;)
Vi krossade Sölvesborg med 12-2 (varav deras första mål var ett självmål och det andra på straff) Nu ska jag upp på stan o äta lite. Kanske ringa på en lägenhet. En tvåa på 65 kvm. Det hade gynnat. Någon som skulle vilja köpa min lägenhet då kanske?

schaa!

tisdag 4 augusti 2009



en sån här cykel, fast vit med cykelkorg. är i min ägo snart :)

min enda lediga dag springer iväg. men jag har hunnit med en städning, fika och köpt en ny cykel. den är sjuuukt cool. jag ska cykla mest i världen när jag har hämtat ut den. det gillas. snart kommer pierre hit och ska mysa lite. han kanske skulle ta calle med sig - trevligt tycker jag. får väl bjuda p en kaffe då kanske. i morgon ska jag spela match.. kommer bli tungt men jävligt roligt. annars ska jag mest bara jobba denna veckan. gå direkt från det ena jobbet till Veromoda. ush och fy vad jag är osugen på en 70-timmarsarbetsvecka. illa gorilla men nästa vecka har jag semester och då ska jag bara njuta. en tripp till oslo kanske och en till malmö. underbart.





nej, nu ska jag bli lite ren och vänta på min allra finaste pierre. :)


schaa!

måndag 3 augusti 2009

måndag och helgen är slut. Ny jobbvecka med 65 timmars jobb. känns sådär.
missar träningarna denna veckan.. mindre kul när serie startar vilken dag som helst. skit. men en vecka kvar nu sen är helvetet slut och jag har kvällarna och helgerna ledigt. en veckas semester innan skolan börjar så då kan det hända att jag tar en tripp till Oslo. Pierre flyttar upp dit och jag tänkte åka snålskjuts upp och lämna honom och se hur har kommer o få det, samt hälsa på Jeremias. Drar en runda inom Värmland på hemvägen och hälsar på Farmor isf. Men ingenting är bestämt så vi får se med det.
nej, nu ska jag köra till jobbet. 14-22 idag och i morgon är det tisdag och bara 6 arbetsdagar kvar. Ciao!

Pierre <3

söndag 2 augusti 2009

Nu har jag gått o blivit kär. På riktigt. Det är rätt sjukt, för så här har det nog inte varit innan. Eller jag tror inte det. Det är nog såhär det ska kännas när det är på "riktigt".
Nu är jag berusad, men kommer förmodligen kunna stå för detta i morgon.
Jag bjuder på den.

sov gott älskade vänner. schaa.